Din oras

Clujenii din Dambul Rotund, surprinsi de construirea unor blocuri de 28 de metri in zona: "Cum ati permis cuiva sa traga cu pixul peste casele oamenilor si sa deseneze blocuri?"

Scris de 2,875

La inceputul anului, in cartierul Dambul Rotund a fost o adevarata revolta a pensionarilor care au decis ca nu mai vor sa plateasca impozite fata de Primarie pana cand nu li se asfalteaza strazile. Dincolo de faptul ca oamenii care locuiesc in acest cartier asteapta sa li se solutioneze problema, mai nou, tot in cartierul Dambul Rotund, Primaria a dat aprobare de construire a unor blocuri inalte de 28 de metri. Locatarii se plang de faptul ca nu a existat nicio dezbatere publica in acest sens, ca dintr-odata au aflat doar ca peste casele lor se vor construi blocuri. Cu privire la aceasta situatie, reprezentantii Primariei solicita sa li sesizeze problema punctual, alminteri, nu pot oferi un raspuns concret.

O clujeanca se plange de situatia locatarilor din Dambul Rotund. Nu doar ca in zona sunt multe strazi neasfaltate, dar, mai nou locatarii au fost informati ca se vor construi blocuri de 28 de metri inaltime in locuri unde deja se afla case.

”Domnule Boc, cartierului Dambul Rotund i-ati pus gand rau? Nu va place pentru ca este format numai din case, iar acum dati liber la construire blocuri de 28 m inaltime? S-a facut o dezbatere publica adevarata pe tema asta, ati informat populatia din zona? Personal am fost la Primarie, dar nu a transpirat nimic, atat mi-au spus doar ca este zona industriala si ca este “in schimbare”! Cum ati permis cuiva sa traga cu pixul peste casele oamenilor si sa deseneze blocuri? In zona nu sunt locuri neconstruite unde sa se faca blocuri! Interesele cui le serviti??? Cand o se termine cu coruptia, ca deja i-am depasit pe bucuresteni?”, se plange doamna Elena pe domnuleprimar.ro.

Cu privire la problema dansei, reprezentantii Biroului Mass-Media ofera un raspuns incert si ocolitor cerand mai multe detalii. 

”Va recomandam sa sesizati punctual problema, astfel incat sa va putem furniza un raspuns. In cazul in care doriti sa reclamati o anumita constructie, va recomandam sa transmiteti un e-mail in acest sens pe adresa de email registratura@primariaclujnapoca.ro, in atentia Directiei Generale Politia locala”, i-au raspuns reprezentantii Primariei.

Dupa ce clujeanca le-a scris ca este vorba despre Corneliu Coposu si Calea Baciului, aceasta nu a mai primit niciun raspuns.ULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours Sport
  DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad
 • Acum 15 hours Eveniment
  NU, nici asta nu e glumă de 1 Aprilie: Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi, după ce a băgat peste 3 milioane de lei din bugetul local în buzunarele unor firme de salubritate. Nici județul nu e mai prejos: Urmează tura din acest an, de 31 milioane de euro prădată în salubritate
 • Acum 17 hours In vizor
  NICIO NOUTATE: Mediul privat ține economia României în spate. Pe banii privaților se face dezmățul bugetar
 • Acum 17 hours Politica
  NU E GLUMĂ DE 1 APRILIE, că guvernanții nu glumesc când buzunăresc: Ne paște un val nou de scumpiri
 • Acum 1 day In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 2 days In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 days Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 days Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 2 days Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 2 days Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 2 days Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE