Din oras

Clujenii din Dambul Rotund, surprinsi de construirea unor blocuri de 28 de metri in zona: "Cum ati permis cuiva sa traga cu pixul peste casele oamenilor si sa deseneze blocuri?"

La inceputul anului, in cartierul Dambul Rotund a fost o adevarata revolta a pensionarilor care au decis ca nu mai vor sa plateasca impozite fata de Primarie pana cand nu li se asfalteaza strazile. Dincolo de faptul ca oamenii care locuiesc in acest cartier asteapta sa li se solutioneze problema, mai nou, tot in cartierul Dambul Rotund, Primaria a dat aprobare de construire a unor blocuri inalte de 28 de metri. Locatarii se plang de faptul ca nu a existat nicio dezbatere publica in acest sens, ca dintr-odata au aflat doar ca peste casele lor se vor construi blocuri. Cu privire la aceasta situatie, reprezentantii Primariei solicita sa li sesizeze problema punctual, alminteri, nu pot oferi un raspuns concret.

O clujeanca se plange de situatia locatarilor din Dambul Rotund. Nu doar ca in zona sunt multe strazi neasfaltate, dar, mai nou locatarii au fost informati ca se vor construi blocuri de 28 de metri inaltime in locuri unde deja se afla case.

”Domnule Boc, cartierului Dambul Rotund i-ati pus gand rau? Nu va place pentru ca este format numai din case, iar acum dati liber la construire blocuri de 28 m inaltime? S-a facut o dezbatere publica adevarata pe tema asta, ati informat populatia din zona? Personal am fost la Primarie, dar nu a transpirat nimic, atat mi-au spus doar ca este zona industriala si ca este „in schimbare”! Cum ati permis cuiva sa traga cu pixul peste casele oamenilor si sa deseneze blocuri? In zona nu sunt locuri neconstruite unde sa se faca blocuri! Interesele cui le serviti??? Cand o se termine cu coruptia, ca deja i-am depasit pe bucuresteni?”, se plange doamna Elena pe domnuleprimar.ro.

Cu privire la problema dansei, reprezentantii Biroului Mass-Media ofera un raspuns incert si ocolitor cerand mai multe detalii. 

”Va recomandam sa sesizati punctual problema, astfel incat sa va putem furniza un raspuns. In cazul in care doriti sa reclamati o anumita constructie, va recomandam sa transmiteti un e-mail in acest sens pe adresa de email registratura@primariaclujnapoca.ro, in atentia Directiei Generale Politia locala”, i-au raspuns reprezentantii Primariei.

Dupa ce clujeanca le-a scris ca este vorba despre Corneliu Coposu si Calea Baciului, aceasta nu a mai primit niciun raspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *