De cartier

Clujenii de pe Valea Fânațelor, supărați că la ei e ca în Afganistan și nu pot veni la film. Boc dă vina pe Electrica, Gaz și Canalizare

Strada Valea Fânațelor despre care Ziar de Cluj a scris ieri va rămâne fără asfalt până când companiile de utilități vor termina propriile lucrări. Deocamdată, Primăria poate să intervină cu lucrări de întreținere. Cu tot cu acele lucrări de întreținere, strada arată jalnic, mai rău decât o uliță de sat.

Primarul Emil Boc a declarat, astăzi, la un post de radio local că deocamdată nu se pot face lucrări de modernizare pe Valea Fânațelor după ce moderatorul emisiunii i-a adus în atenție problema stării execrabile a acestei străzi despre care cetățenii spun că arată ca în Afganistan și nu pot veni la film în oraș.

„Așa este și știți bine că ce ține de Primărie se fac lucrări de întreținere și când termină ceilalți și vă invit și pe dumneavoastră să îi chemați și pe cei de la Electrica și pe cei de la Canalizare și Gaz să discutați cu ei când vor face acele lucrări ca noi să putem veni cu ultima parte de asfaltare. Până atunci facem lucrări de modernizare specifice străzilor nemodernizate”, a spus Boc.

Pe platforma de sesizări și reclamații la adresa Primăriei sunt nenumărate plângeri referitoare la starea proastă a străzii Valea Fânațelor.

Citește și:

Unde este asfaltul promis de Primărie pentru Valea Fanatelor? In 2021 strada este o mocirla cu gropi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *