Din oras

Clujenii de pe o stradă din Mărăști îi cer lui Boc cizme de cauciuc ca să poată circula prin bălți

De trei ani, strada Gorunului din Mărăști devine aproape impracticabilă de către pietoni din cauza bălților care acoperă porțiuni mari din stradă.

Clujenii au făcut mai multe sesizări privind o reabilitare a străzii în ultimii trei ani, sesizări care au rămas fără răspuns. În această situație, clujenii îi cer lui Boc să le dea măcar cizme de cauciuc care să le permită să circule pe stradă.

”Asa arata strada Gorunului nr 4 în secolul 21. Am solicitat reabilitarea ei prin aplicația my Cluj de 3 ani pana în prezent și primesc același răspuns: ”In acest an strada dumneavoastră întra în planul de reabilitare”. Dacă nu se poate rezolva aceasta problema va rog cumpărăti cizme de cauciuc pentru toți locatarii sa putem circula și noi. Aștept cu interes nu răspuns (răspuns am primit în fiecare an) ci rezolvarea problemei!”, transmite un clujean revoltat.

Strada Gorunului este anual cuprinsă în programul de reparații și întrețineri, dacă este să dăm crezare municipalității, doar că lucrările nu au fost demarate. Cânva exista un spațiu verde, între blocuri dar acum a dispărut și a devenit parcare. Starea proastă a străzii este motiv de nemulțumire atât pentru pietoni cât și pentru șoferii care circulă prin gropile formate în asfalt. Acum cinci ani, sătui să fie ignorați de către Primărie, locuitorii străzii Gorunului au asfaltat o parte din gropi, prin turnarea de ciment.

Citește și:
Clujenii de pe Gorunului isi asfalteaza singuri strada. „Ne vedem in ziua votului!”, ii transmit acestia edilului Boc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *