Vocea ta

Clujenii au așteptat 40 de minute ca să plătească parcarea la Polivalentă. Angajații de la administrare parcări: „N-avem ce face”

Clujenii reclamă faptul că trei din cinci automate de la parcarea Sălii Polivalente erau defecte duminică după primul meci de baschet al finalei U BT – Oradea. În plus, plata se putea face doar cash. Evident, în stilul caracteristic, angajații serviciului de administrare parcări nu au oferit nicio soluție.

„Din cinci automate de plată a parcării trei sunt defecte. Vă rog sa rezolvați cât mai repede problema asta. Duminică, dupa meciul de baschet U-BT, am stat la coadă mai mult de 40 de minute pentru a plăti parcarea și aia doar cu cash! Nu se poate asa ceva! Și am sunat la telefonul 24/24 și mi s-a zis cu lejeritate că „n-avem ce face”. Cum să susținem echipele Clujului dacă nu putem merge la meciuri? Rezolvați problema cât mai repede. Marți e iarăși meci în finala campionatului de baschet!”, a reclamat un clujean.

Plata parcării nu a fost însă singurul aspect care i-a nemulțumit pe clujenii prezenți la meci. Un alt suporter a reclamat lipsa polițiștilor locali care să dirijeze traficul astfel încât să nu se creeze ambuteiaje la ieșirea din parcarea Sălii Polivalente.

„Stăm mai bine de 30 – 40 de minute să ieșim din parcarea de la Sala Polivalentă din cauza proastei dirijări. Hai să mai muncim. Din două benzi la parcare se iese într-o bandă intens circulată și cu semafor. Mai vin și alegerile. Nu mai vânați băbuțe cu pătrunjel”, a reclamat clujeanul.

Supoerterii speră că sesizările lor vor fi auzite de către angajații Primăriei care vor rezolva aceste probleme până la meciul doi al finalei ce va avea loc în această seară. Acesta este un eveniment sportiv extrem de important pentru oraș. Numărul suporterilor prezenți în Polivalentă este mare, astfel că partea logistica ar trebui să funcționeze la cel mai înalt nivel.