Politica

Clujeanul Patriciu Achimas, noua propunere pentru Ministerul Sanatatii

Seful Institutului Oncologic Ion Chiricuta, Patriciu Achimas, este noua propunere pentru functia de ministru al Sanatatii in Guvernul Ciolos.

Premierul desemnat Dacian Ciolos a decis sa nu il mai includa in Cabinetul sau pe Andrei Baciu, pe care il propusese pentru postul de ministru al Sanatatii, decizia fiind luata in urma controverselor aparute in spatiul public dupa nominalizarea acestuia, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Potrivit unor surse Hotnews, printre inlocuitori sunt vehiculati Patriciu Achimas Cadariu si Marcel Tantau.

 
„In urma controverselor aparute in spatiul public, primul ministru desemnat a decis sa nu il mai includa pe Andrei Baciu pe lista propunerilor de ministri care va fi trimisa la Parlament in aceasta seara (duminica seara -n.r.)”, au declarat pentru Mediafax sursele citate.  
 
Dupa anuntul premierului desemnat privind nominalizarea lui Andrei Baciu pentru postul de ministru al Sanatatii, pe Facebook au inceput sa circule fotografii in care Andrei Baciu aparea in lenjerie.
Patriciu Achimas este medic primar, cu supraspecializare ginecologie oncologica si chirurgie oncologica, master in advanced oncology (Universitatea Ulm, Germania), doctor in stiinte medicale, are o bogata activitate profesionala, didactica si de cercetare.
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *