Vocea ta

Un clujean se revolta: "Este inadmisibil sa mergi strazi intregi in Cluj-Napoca si sa nu dai peste un cos de gunoi"

Un cititor Ziar de Cluj a atras atentia, inca o data daca mai era nevoie, asupra problemei lipsei cosurilor de gunoi din oras. Ziar de Cluj a scris in repetate randuri de aceasta problema care continua sa fie ignorata de autoritati.

„Gunoiul! Nu incep nici cu buna ziua, nici cu buna seara! Ma numesc cetatean al acestui mare oras, Cluj-Napoca, mai precis Ioan Popescu. Astazi am vrut sa fiu cetatean model. Am dus mai mult de un kilometru un badog in mana, iar in cele din urma frustrat, enervat si ofticat de faptul ca in Manastur ROSAL (compania mama monopol de Cluj-Napoca) ca si Brantner in cealalta parte a orasului nu isi face treaba, l-am aruncat sictirit pe jos.

Domnule primar BOC, dumneata nu vezi ca nu exista din 10 stalpi nici macar o pubela de gunoi montata si functionala in acest mare oras? Sau nu doresti sa vezi acest lucru? Este inadmisibil mizeria ce impaienjeneste acest oras, bataia de joc si preturile exorbitante practicate de aceste 2 firme de salubritate pe care de mai bine de 10 ani la fel ca si CORAL le tineti sub budigaii dumneavoastra, cu contracte banoase si interminabile!

Domnule primar BOC… nu suntem nici tampiti si nici atat de indiferenti incat sa nu vedem ca ceea ce se intampla in Cluj este tolerat la maxim de incompetenta si spaga ce aceste firme o dau unde trebuie ca dumneavoastra sa nu luati masuri. Este inadmisibil sa mergi strazi intregi in CLUJ-NAPOCA si sa nu dai peste o pubela de gunoi pe un stalp! Pentru ce naiba platim aceste firme?

Am vazut ca faceti garagatza pe posturile de radio ca nu mai faceti foc de artificii de 1 decembrie. Felicitari domnule primar! In mizeria asta in care se scalda Clujul, macar noaptea sa nu vedem santierele interminabile si molozul ce nu se mai termina, sub efectul pirotehnic al artificiilor, o sarbatoare fara nici o valoare pentru orice roman cu capul pe umeri!

Ne bucuram de asemenea, domnule primar BOC, ca s-au amanat concertele ciubucarilor de decembrie, in frunte cu „marele roman” Stefan Hrusca, care de peste 20 de ani ne oripileaza cu ciubucurile sale an de an in decembrie! Ne bucuram sincer ca i s-a pus capat! Un „mare roman” ciubucar decembrist, mare colindator, caruia i s-a taiat macaroana. La fel si tuciuriul de Stefan Banica Jr., un nesimtit ce se crede reincarnarea lui Elvis Presley in varianta mioritica, ca sa nu mai vorbim de comunistul de Tudor Gheorghe, care a trecut de la versurile lui Mihail Beniuc la cantece patriotice oltenesti. Un individ ce ar merita conditionat de prezentarea unui pasaport la intrarea in Ardeal!

Multumim, domnule primar atat pentru lucrurile bune ce le faceti, pe care eu chiar nu mai reusesc sa le vad, dar care probabil exista, cat si pentru speranta ca in viitorul apropiat sa va vedem cu nepotica de mana in cautarea unei pubele de gunoi, dupa ce i-ati cumparat o inghetata, si ramane cu ambalajul in mana. Nu mai aveti mult pana sa deveniti bunic, dat fiind varsta fetei dumneavoastra si rapiditatea cu care hormonii se misca in ziua de azi! Cat despre functie… eu zic ca haina buna trebuie sa paraseasca omul prost, caci ori se impute dupa un timp, ori o mananca moliile!”, a scris acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *