In vizor

Clubul de Presă îl sprijină pe Liviu Alexa împotriva tentativei de intimidare și șantaj a grupului Teszari-Tomșa

În urma presiunilor asupra jurnalistului Liviu Alexa, făcute după publicarea unui articol detaliat în care arăta că Zoltan Teszari, patronul din umbră al DIGI, vrea să cumpere, dar nu cu propriile mâini, Telekom România, Clubul de Presă anunță că a decis să îi ofere asistență juridică jurnalistului prin intermediul grupului nostru de avocați.
Clubul de Presă condamnă orice încercare de constrângere a libertății de exprimare, șantaj și intimidare a jurnaliștilor.

În numele Consiliului de Onoare,
Cozmin Gușă

Jurnalistul Liviu Alexa ne-a declarat: “Orlando Nicoară, asociatul lui Adi Tomșa, patronul Prima, a avut tupeul jegos să îmi trimită un drept la replică prin intermediul unui bun prieten, ca să mă șantajeze emoțional. Am fost amenințat azi, tot de gruparea Tomșa-Teszari, că există nu știu ce înregistrări cu mine șantajându-i. Hahaha, păi, dacă există, să le scoată, să nu stea în stare de tăinuire! In fine, încă o chestiune de lămurit: nu am luat UN LEU sau UN EURO de la Vodafone ca să fiu “stimulat” să scriu, nici de la firma de PR, nici la pungă. Din păcate pentru cei cu insinuările, eu sunt cel care le dă celor de la Vodafone bani pe facturile lunare de client, dar o fac cu plăcere, căci au servicii excelente!”

CITEȘTE ȘI:

Teszari de la DIGI vrea să cumpere cu mantă stârvul prețios al Telekom folosind banii primiți de la Viktor Orban, săgeata lui Putin. De ce CSAT trebuie să blocheze tranzacția