Vocea ta

Clubul de Cicloturism „Napoca”, despre pistele de pe Ferdinand: „În campionatul național de bătaie de joc, Clujul vrea pe podium”

„Așa a înțeles municipalitatea clujeană că trebuie să fie suprafața unei piste pentru biciclete… pe care, conform legii, trebuie să circule acum și trotinetele.

Se pare că, în campionatul național de bătaie de joc, Clujul vrea pe podium… Pe când asfalt fin colorat în masa lui?”, se întrebau astăzi retoric, printr-o postare pe pagina lor de Facebook, reprezentanții Clubului de Cicloturism „Napoca”.

Cicliștii clujeni consideră o bătaie de joc demnă de un podium național pista de biciclete verde de pe strada Regele Ferdinand, ce are o textură asemănătoare unei machete de relief montan.

În timp ce jurnaliștii din București se extaziază la văzul sclipicioaselor realizări de la Cluj (citiți aici cum), beneficiarii modernizărilor lui Emil Boc le critică argumentat, considerându-le vârfuri ale bătăii de joc administrative:

Radu Mititean, președintele Federației Bicicliștilor din România, despre pistele verzi a la Cluj: „La noi se fac după ureche, să dea bine în poze, nu să fie funcționale!”

La Cluj, „fainul” e doar o chestiune de perspectivă. De la distanță, în pozele postate pe pagina primarului, totul e bine și frumos:

De aproape însă, în pozele postate de beneficiarii lucrărilor, urâtul pedalează pe noile piste verzi:

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *