In vizor

Ciucă, Dâncu și Arafat, excursie de urgență spre Republica Moldova într-un avion militar care a dispărut de pe radar

Scris de 1,266

Se întâmplă lucruri în aceste zile fierbinți când România este ultima redută a flancului estic al NATO. Vladimir Putin atacă în valuri și, cel mai probabil, va acapara Kievul în timp ce Joe Biden sforăie prin conferințe de presă și aliații occidentali nu se înțeleg să aprobe sancțiuni fiscale dure la adresa Rusiei.

În tot acest timp, cei mai importanți generali din armata României analizează posibilitatea ca Rusia să nu se oprească cu invazia doar la Ucraina, ci să treacă la acțiuni în forță și în Republica Moldova.

Dar noi, cei de la strictsecret.ro, avem o informație bombă pentru dumneavostra.

În această seară, în jurul orei 18:40, premierul României, Nicolae Ciucă, însoțit de Vasile Dâncu, ministru al Apărării și de Raed Arafat s-au îmbarcat într-o aeronava militară de tip Spartan, decolând misterios cu destinația Siret, una dintre vămile moldovenești de la granița cu România.

Ce este interesant la tot ce v-am spus este faptul că la un moment dat aeronava militară în care se aflau cei mai importanți oameni ai momentului din Guvernul României a dispărut pur și simplu de pe radar, cel mai probabil cu sprijinul forțelor armatei americane care au pus pe silent amprenta de identitate a avionului.

Sursele nopastre ne-au arătat un alt fapt inedit și anume faptul că exact în momentul dispariției de pe radar a avionului militar, în zonă a aparut un avion al US Air Force. Cel mai probabil un avion cisternă al armatei americane care se învârte în zonă așteptând să alimenteze avioane de vânătoare.

Nu este foarte clar care este misiunea secretă a lui Ciucă și a lui Dâncu și nici de ce Raed Arafat îi însoțește, dar plecarea lor intempestivă în Moldova are cu siguranță legătură cu invazia rusească din Ucraina.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  ACUM SE VA VEDEA DACĂ PRIMEAZĂ ”BLIDUL” ÎN FAȚA VOCAȚIEI: Vârsta de pensionare va crește la 65 de ani pentru militari, diplomați, personalul auxiliar din instanțe. Impozit de 30% pentru o cotă din pensiile speciale. Pensiile magistraților aflate în plată se vor recalcula
 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Cât a durat ”asfaltarea” ”înainte de termen” a străzii Dragalina? Ei, bine, se sparge la loc. ”Nu e vina lor”, ci a celor care au lăsat niște țeavă pe dinafară
 • Acum 5 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 6 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 7 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 7 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 8 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 9 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 10 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 10 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 11 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 12 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 22 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE