Vocea ta

Cititorii Ziar de Cluj vin cu sugestii simple, de bun simț, privind sistematizarea stradală. Moș "Pantelică"-sinecurică-RADP ar putea să pună mâna pe bidinea și să traseze o trecere de pietoni?

Până la “avioanele” cu și despre pasarele zburătoare promise cu anii la trecerea dinspre comuna Baciu înspre Parcul Industrial Tetarom și strada Tăietura Turcului, dacă cineva din Primăria Cluj-Napoca avea bun simț, propunea măcar o trecere de pietoni în zonă. Ne scriu cititorii:

“Bună ziua poate reușiți dumneavoastră să faceți un demers de a se înființa o trecere de pietoni la baza străzii Tăietura Turcului. Cine circulă ca pieton dinspre str. Romulus Vuia și doreste sa ajunga in parcul Industrial Tetarom, sau pur si simplu sa treaca strada, nu o poate face decat daca merge pana in cartierul Grigorescu. in speranta ca veti reusi sa obtineti acest lucru , pentru pietonii care isi risca viata zilnic in acea zona (aproape de bariera) … va multumesc si va doresc o zi buna”.

Deci, Maestre, Șefu’ Emil, haide să nu mai promovăm numai din gură mersul pe jos, ci să facem ceva concret în acest sens? Îl echipezi cu o bidinea și o găletușă cu vopsea pe moș “Pantelică” – și așa nu face mai nimic de banii de directoraș al RADP, și rezolvi, concret, nu din gură, o trecere de pietoni unde este nevoie de ea. Nu aiurea în sensurile giratorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *