Din oras

Cine vine azi la Beraria Culturala?

Se anunta o participare foarte mare la prima dezbatere din acest sezon de la Beraria Culturala. Atat tema dezbatuta cat si invitatii anuntati sunt ingredientele unei seri cel putin interesante.

Un nou sezon de dezbateri marca Beraria Culturala incepe cu un subiect de actualitate, iar vorbitorii invitati sunt garantia ca discutia va fi una antrenanta. Astazi de la ora 19 are loc cea de XVIII-a dezbatere la Beraria Culturala cu tema „Exprimare, Libertate, Responsabilitate”.

Invitatii dezbaterii moderate de Ion Novacescu sunt Calin Hintea, decanul FSPAC din cadrul UBB, sociologul Ioan Hosu, Romeo Couti, director TVR Cluj, Octavian Hoandra, jurnalist Realitatea TV si Liviu Alexa, jurnalist, director Ziar de Cluj.

„Va invit la o dezbatere vie si argumentata pe tema limitelor si responsabilitatii libertatii de expresie, la Beraria Culturala. Nu ratati o intalnire si o discutie polemica cu cativa dintre cei mai avizati jurnalisti si universitari specializati in comunicare publica”, au aratat organizatorii.

Beraria Culturala este un proiect cultural-comunitar al Fundatiei Armonia, sustinut de Ursus. Evenimentul are loc la Fabrica de Bere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *