Uncategorized

Cine sunt clujenii din spatele Miscarii Populare?

Fundatia „Miscarea Populara” l-a desemnat ieri pe Claudiu Campean drept coordonator al filialei din Cluj-Napoca. Din echipa acestuia fac parte si Victor Lungu, Zeno Reinhard si Paul Niculescu, toti clujeni cunoscuti si, pana acum, apropiati ai Partidului Democrat Liberal. Doi dintre ei sunt jurnalisti cu notorietate, figuri cunoscute in comunitatea clujeana, iar pentru al treilea tot presa a fost rampa de pornire catre slujbe mai inalte, la Bucuresti.

Singurul care nu a avut nicio legatura cu presa este bancherul Claudiu Campean, care a activat, in ultimii ani, la diferite sucursale ale bancilor din Cluj. Fie ca a fost vorba de Banca Transilvania, ABN Amro Bank, Millenium Bank sau Banca Comerciala Carpatica, la care activeaza si in prezent, Campean a detinut intotdeauna functii de conducere in interiorul fiecarei institutii bancare. A fost, pe rand, relationship manager, agency manager, branch manager si executive director.


Specialist in comunicare si consultant politic, fostul ziarist de la revista clujeana „Nu”, Victor Eugen Mihai Lungu, este autorul – impreuna cu procurorul militar Tit Liviu Domsa – cartii „Impuscati-i ca nu-s oameni”, in care se prezinta vinovatii de reprimarea revolutiei de la Cluj. Cu intarziere, procesul revolutiei de la Cluj a confirmat, in mare masura, investigatiile lui Lungu, o parte din cei nominalizati de el ca fiind implicati in reprimarea revolutiei fiind condamnati.

Zeno Reinhardt este absolvent de administratie publica a Universitatii Babes-Bolyai si este doctorand in administrarea afacerilor la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Barbatul de 37 de ani a fost, in perioada 1997 – 1999, fotoreporter la Adevarul de Cluj si la Transilvania Jurnal. Apoi, in 2000, a ajuns expert in comunicare si relatii publice la Ministerul Educatiei, unde a ramas pana in 2001, iar in perioada 2008 – 2009 a fost consilier de ministru la acelasi minister. Din 2000, Zeno Reinhardt este directorul Centrului Teritorial Cluj pentru invatamant la distanta a Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti. De asemenea, din 2007 este expert consultant in implementare proiecte si programe europene. Este membru al asociatiei Impres http://impres.org/, “Pe scurt, IMPRES – Implicare & Responsabilitate este o organizatie creata de un grup de oameni onești, care doresc sa faca ceva concret pentru schimbarea in bine a societatii in care traiesc”, se arata pe pagina asociatiei.

Paul Niculescu este un cunoscut jurnalist din Cluj si fratele europarlamentarului a carui implicare intr-o bataie dintr-un club de manele a pus pe jar o tara intreaga in urma cu cativa ani.

Desemnarea lui Claudiu Campean s-a facut in urma procedurii de selectie a conducerilor de filiale din randul persoanelor care au aderat la Miscarea Populara. Acest proces de selectie continua pentru alegerea coordonatorilor grupurilor de lucru din filiala Cluj-Napoca. Atributiile care revin celorlalti membri ai conducerii filialei Cluj-Napoca urmeaza sa fie stabilite de catre coordonatorul filialei, Claudiu Campean, impreuna cu echipa de coordonare din care fac parte cei trei de mai sus: Victor Lungu, Zeno Reinhard si Paul Niculescu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *