Eveniment

Cine erau cei doi tineri găsiți morți într-o cameră de pe strada Ferdinand. Unul dintre ei se numea Omu' cu Fericirea – VIDEO

Cei doi tineri găsiți morți ieri într-un imobil de pe strada Regele Ferdinand ar fi închiriat camera în care și-au găsit sfârșitul pentru a face repetiții, muzica fiind pasiunea lor comună.

Tânărul de 21 de ani se numea Cristian Săpun, era din Jucu, dar locuia în Cluj-Napoca. El a plecat de acasă din Jucu în data de 4 noiembrie în Cluj-Napoca. Ieri, a fost anunțată dispariția lui la Poliție și la nici 20 de minute de la apelul către 112 a fost găsit.

„În urma sesizării primite în cursul acestei zile referitoare la faptul că tânărul de 21 de ani nu a mai revenit la domiciliu, în mai puțin de 20 de minute trupul acestuia a fost identificat într-un imobil din municipiul Cluj-Napoca”, au transmis, ieri, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Cristian Săpun era pasionat de muzică.

Citește și:

UPDATE – Doi tineri de 21 ani, respectiv 27 ani, găsiți MORȚI într-un imobil pe strada Ferdinand. Unul dintre ei a fost dat dispărut astăzi – FOTO

Tânărul de 27 de ani se numea Matei Iconar, era din Galați, dar locuia în Cluj-Napoca. El era artist stradal, compunea diverse melodii și realiza cover-uri după piese celebre. Numele lui de artist era Omu’ cu Fericirea.

Aceasta este una dintre ultimele melodii înregistrate de el și postate în mediul online:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *