Editorial

Cine e, de fapt, „pe invers”? Homosexualii, PRM sau Noua Dreaptă?

Homosexualii, lesbienele, transexualii și celelalte soiuri de perverși, cum le place să le spună cei de la PRM și Noua Dreaptă, organizează, începând de astăzi, la Cluj, prima ediție a unui festival prin care îndeamnă la toleranță, la înțelegere, la o minte mai deschisă din partea majorității heterosexuale, deloc mai puțin „perverse” decât minoritatea sexuală LGBT. 

Acest festival  (Cluj Pride) nu va fi unul al sexului anal, cum vor să inducă în eroare opinia publică activiștii PRM-Noua Dreaptă-PRU, ci va cuprinde proiecții de film, dezbateri, ateliere, petreceri, expoziții foto, prin care comunitatea LGBT își propune să promoveze dialogul și respectul reciproc între toți cetățenii care conviețuiesc în oraș, indiferent de poziția sexuală preferată, că e cea a misionarului, a caprei sau a noii drepte.

Festivalul homosexualilor – ca să le facem o plăcere celor de la Noua Dreaptă, să le spunem pe numele preferat de aceștia – se va încheia pe 1 iulie cu Marșul #spunedrept, unde homosexualii, lesbienele, transexualii și cei care îi tolerează pe acest pământ, chiar heterosexuali fiind, vor defila pașnic, în tăcere, îmbrăcați decent, în tricouri albe cu mesajul campaniei („spunedrept”) și cu pancarte în formă de ”speech bubble”, cu mesaje și mai decente, prin care îi vor îndemna pe clujeni la solidaritate și prin intermediul cărora vor semnala drepturile care le lipsesc încă persoanelor LGBTQ+.

Marșul va porni la ora 10, de la Podul Garibaldi, adică nu chiar din buricul târgului, și va dura două ore. Nu va porni din centrul orașului pentru că cererile „homosexualilor” de a organiza marșul în centrul Clujului nu au fost acceptate, noi având un primar care contabilizează voturile intoleranților drept mai multe decât cele ale oamenilor care înțeleg că fiecare cetățean are dreptul să trăiască așa cum simte nevoia. 

Ziua de sâmbătă riscă să se lase cu scandal, pentru că cei care revendică „normalitatea” și „moralitatea” pe Terra, Noua Dreaptă, PRM și PRU, vor organiza și ei un marș, cu începere de la ora 13, în Piața Avram Iancu, unde sunt așteptați peste 400 de anti-homosexuali, de vajnici luptători pentru obligativitatea sexului normal dintre un bărbat și o femeie (nu se știe dacă variantele: doi bărbați și o femeie, trei bărbați și o femeie, două femei și un bărbat, doi bărbați și două femei, sunt acceptate sau nu!). Este foarte posibil ca acești activiști virulenți ai sexului normal să lupte aprig și pentru căsătoria normală dintre un bărbat și o femeie, căsătorie care, de cele mai multe ori, în spiritul unei profunde moralități, mai presupune și anumiți sateliți conjugali, sub formă de: amanți/amante, bătăi, copii din flori, divorțuri, interese materiale ș.a.m.d.

Prezent la Cluj, Tudor Ionescu, co-preşedintele Alianţei BINE, din care fac parte Noua Dreaptă, PRU şi PRM, s-a dezlănţuit după decizia lui Boc de a permite marşul LGBT. Cităm câteva fragmente din declarațiile activistului „dreptaci”:

„Prin această paradă a homosexualilor de la Cluj-Napoca asistăm la un fenomen extrem de îngrijorător, şi anume extinderea acestor manifestări în afara Capitalei. Iată că această minoritate sexuală care doreşte să ne bage pe gât căsătorii între persoane de acelaşi sex şi adopţii de copii de către cupluri de homosexuali, a luat acum la ochi şi municipiul Cluj-Napoca. Este un fapt extrem de îngrijorător.”

Așadar, conform domnului Tudor Ionescu, Bucureștiul trebuie să devină un ghetou al homosexualilor, care, în caz că nu sunt bine închiși, într-un perimetru strict delimitat, iau la ochi municipiile patriei, să ne bage pe gât căsătorii între persoane de același sex. Probabil că, în curând, în aceeași logică, a domnului Ionescu, homosexualii ne vor băga pe gât și nouă, celor heterosexuali, să ne căsătorim bărbat cu bărbat și femeie cu femeie, fapt extrem de îngrijorător, bineînțeles.

„E o manifestare cu caracter obscen, ştim de la Bucureşti cum se desfăşoară aceste manifestări, vedem nişte bărbaţi care apar în fuste mini cu ciorapi din plasă prin care se vede părul, rujaţi şi rimelaţi ca la circ. Asta e diversitatea de care are nevoie Cluj-Napoca? Va aduce această manifestare un beneficiu oraşului? E o manifestare cu caracter provocator tocmai prin revendicările lor”, a mai elucubrat Ionescu, arătând prin aceste afirmații sau ignoranță (în cazul în care nu a citit precizările publice ale organizatorilor Cluj Pride, organizatori care specifică în mod clar că manifestanții vor fi îmbrăcați în tricouri albe), sau analfabetism funcțional (dacă a citit, dar nu a înțeles mesajul), sau ticăloșie (dacă a citit, a înțeles mesajul, dar l-a denaturat, prin declarațiile sale, în mod voit). 

Nu înțelegem exact, din declarația de mai sus, ce anume îl deranjează pe domnul Ionescu: manifestarea în sine, ideea, sau faptul că bărbații în fuste mini cu ciorapi din plasă sunt neepilați? Lucru, bineînțeles, reprobabil și profund îngrijorător!

Co-președintele Alianței BINE a mai declarat că nu vrea ca orașul de pe Someș să devină o Sodoma și Gomora modernă:

„Noi dorim o păstrare a climatului de normalitate şi de moralitate publică. Fiecare la el în spaţiul intim poate face ce vrea, cu cine vrea. Nu ne interesează. Dar nu şi în stradă pentru că acolo suntem şi noi, sunt şi copiii domnului primar Emil Boc care nu vrem să vadă asemenea imagini care îi pot afecta şi influenţa pe viitor. Nu vrem ca oraşul de pe Someş să devină o Sodoma şi Gomora modernă. (…) Noi nu trebuie să vorbim cu termenii folosiţi de ei, LGBT sau gay. Ei sunt homosexuali. Ei folosesc aceste termene tocmai ca să se ascundă. Nu vorbim de membri ai Academiei Române, vorbim de nişte oameni care practic îşi folosesc fundurile pentru altceva, discutăm despre nişte perversiuni sexuale.”

Îl anunțăm pe domnul co-președinte că orașul nostru drag a devenit deja, cu sau fără homosexuali, o veritabilă Sodoma și Gomora. Moralitate publică nu mai există de mult, președinți de Consilii Județene își fac blocuri cu etaje neautorizate în buricul târgului, foști edili au luat șpagă până și de la lebenițari, iar exemplele de perversitate politică pot continua, până în prezent, când unii cu nume de noi membre încearcă să câștige capital politic stârnind și apoi culegând ura populației contra unor minorități sexuale.

Și, dacă vorbim despre sexualitate, Clujul este deja o capitală a relațiilor extraconjugale, a comunităților de tot felul, de la swingeri la sado-maso și la alte variante care nu presupun homosexualitate, doar perversitate. Perversitate care nu e deloc de condamnat, atâta timp cât e consfințită, mutual acceptată și nevătămătoare pentru o terță parte. 

Acești lupi moraliști ai „BINE”-lui public afirmă de fapt că ei și copiii lor nu vor să vadă pe stradă imagini cu oameni tăcuți, îmbrăcați în tricouri albe, pentru că asemenea imagini îi pot afecta și influența pe viitor. Este perfect de înțeles! La Cluj se poartă, după cum bine știm, doar gulerele albe! Și acestea ne afectează pe viitor. Însă doar pe noi. Pe ei și pe copiii lor, nu! 

Ca să îi parafrazăm pe acești oameni de „BINE”, nici în cazul lor nu vorbim „de membri ai Academiei Române”, vorbim de niște oameni care practic își folosesc gura pentru altceva, discutăm despre niște diversiuni politice.

Codrin Goia, preşedintele Noii Drepte Cluj, parte a coaliției „BINE”-lui galactic și planetar, a declarat, în același context de paradă și de „marș!”:

„Suntem creştini, suntem naţionalişti şi credem în principiile şi valorile acestea, dar şi pentru că în aceeaşi zi se pare că Primăria Cluj şi primarul Emil Boc au dat voie să aibă loc o paradă a homosexualilor. Pe acel traseu vor fi prezenţi copii, familii în parc, Cluj-Napoca e un oraş creştin. E de acord Boc cu astfel de manifestări, să iasă homosexualii în faţa copiilor în stradă şi să promoveze nişte practici degenerate sau a cedat în faţa corectitudinii politice? Nu avem nimic cu ei ca oameni, ca minoritate, dar avem o problemă când ies în stradă, când vin şi fac propagandă homosexuală. Aici vorbim de o mişcare neo-marxistă care promovează imoralităţi, un stil de viaţă degenerat. Nu avem nevoie de un primar slab în Cluj-Napoca, avem nevoie de oameni puternici care să respecte voinţa majorităţii. Dacă mişcarea pentru drepturile homosexualilor are de gând să facă şi alte parade în Cluj noi deja suntem pregătiţi şi oriunde vor fi ei, vom fi şi noi să apărăm valorile familiei tradiţionale!”

Suntem foarte curioși ce înțelege mai exact domnul Goia prin „familia tradițională”, în contextul creștinesc în care instanțele de judecată sunt supraaglomerate cu procese de divorț, când centrele pentru femei și pentru copii abuzați sunt arhipline, în condițiile în care violențele domestice, uneori consfințite marital, sunt la ordinea zilei, când fiecare înșală pe fiecare, cu oricare și cu oricine! Cine mai poate vorbi despre „tradițional” și despre moralitate, în lumea profund imorală, deja „pe invers”, în care trăim, cu sau fără gay? Mai sunt relațiile dintre bărbați și femei „creștinești”, mai există principii în relațiile amoroase sau sunt consfințite ca tradiții deja curvia – de ambe sexe –  și imoralitatea crasă? Cine mai poate vorbi despre moralitate și principii, într-o lume profund imorală și neprincipială, cine altcineva, decât un veritabil lup moralist? 

Un alt lup, paznic la oile altora, este și Alexandru Cordoș, președintele PRU Cluj – un partiduleț invizibil, care se folosește oportunist de marșul gay, pentru a deveni un pic vizibil:

„Noi vrem să organizăm un miting pentru normalitate în Piaţa Avram Iancu, care e consacrată pentru câteva valori legate de identitate, de credinţă, de familie. Acceptăm diversitatea, dar ea trebuie realizată într-o unitate, cu respectul faţă de valorile tradiţionale şi creştine şi, până la urmă, cu respectul faţă de noi, de cetăţenii acestei ţări. Clujul este primul judeţ din România care a semnat constituirea alianţei şi am dorit să dăm un mesaj pentru Transilvania că noi, naţionaliştii, nu ne vom lăsa deoparte de la aceste lucruri. Nu vrem să transmitem mesaje politice, vrem să sprijinim societatea civilă. Am discutat cu bisericile şi sper ca semnalul de la Cluj să fie unul de normalitate, de toleranţă, dar şi o acţiune civică incisivă în faţa acestor demersuri”, a spus Cordoş. 

Cum, în țara orbilor, normalitatea e să fii chior, și într-un oraș de ipocriți, normal e să faci asemenea declarații! Alexandru Cordoș vorbește despre toleranță cu intoleranța în mână, vorbește despre credință ca un apostol al celor creștinești, când de fapt el nu este nimic altceva decât un politician. Unul care capitalizează voturi în asemenea ocazii extreme pentru că alte ocazii de a se băga în seamă electoral nu are sau nu poate crea cu partidulețul său de buzunar, minoritar în alegeri.

„Această treabă ţine de o chestiune psihică a primarului Emil Boc. În obsesia domniei sale de a fi primar de oraş european, vrea probabil să transforme Clujul în capitala de provincie europeană a homosexualităţii”, s-a trezit vorbind şi Dan Brudaşcu, preşedintele PRM Cluj.

Nu știm dacă printre chestiunile psihice ale lui Emil Boc este și cea a transformării Clujului în capitala de provincie europeană a homosexualității. Și, de asemenea, citind aceste declarații, nu putem ști nici cine este, cu adevărat, „pe invers”: homosexualii, Noua Dreaptă, PRM, PRU? 

Homosexualii vor să se îmbrace în tricouri albe și să mărșăluiască tăcuți prin periferia centrului Clujului, acolo unde au fost autorizați, pentru ca, încet-încet, extremiștii clujeni să se obișnuiască cu ideea că și minoritățile sexuale există printre noi. Minorități sexuale care reclamă înjurături, bătăi, discriminări crunte din partea majorității heterosexuale (heterosexuali, majoritatea, mari perverși!). Homosexualii cer toleranță și drepturi egale, iar Noua Dreaptă, PRU și PRM le răspund cu violență, cu jigniri, cu contramanifestații. Cine împarte, în lumea aceasta, credința, creștinismul, normalitatea și moralitatea? Politrucii PRU? Extremiștii dreptaci și ai micii Românii Mari? Cine e „pe invers” într-o lume modernă, în care orice individ este liber să trăiască așa cum simte nevoia?

Homosexualitatea, după cum persoanele homosexuale afirmă, nu este o alegere, ci un dat. Așa cum este un dat heterosexualitatea. Heterosexualitate de care se bucură și subsemnatul, care nu a scris acest text pentru că ar fi homosexual, ci pentru că urăște prostia și ipocrizia, îmbrăcate la costum și cu gulere albe. Prostia și ipocrizia a la Cluj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *