Rautacisme

Chiar ne întrebam aseară: în cât timp se lipește primarul Emil Boc de victoria celor de la U Cluj?

Scris de 1999

N-a durat decât până azi când la una dintre emisiunile de chitanțier la care-și face publicitate pe banii noștri am aflat în ce an nu s-a născut, dar câtă bucurie i-a produs victoria de aseară a echipei de fotbal U Cluj. Ca un nou Gigi Becali care marchează banul la echipă (10 milioane de lei numai în acest an), este normal să se lipească de victorie și să ne spună amănunte din micua sa auto-biografie și cum le-a insuflat jucătorilor încredere înainte de meci și chiar și după meci.

“În 1965, la ultima Cupă a României câștigată nu eram născut, așa că le mulțumim băieților pentru bucuria pe care au adus-o orașului. Cinstesc Universitatea Cluj la revenirea pe prima scenă fotbalistică a țării.

Îi felicit din tot sufletul, îi mulțumim lui Neluțu Sabău pentru echilibrul, calmul și dedicarea pe care o are pentru culorile alb-negru, lui Radu Constantea și tuturor celor care într-o formă sau alta sprijină acest club, sponsori și, evident, galerie și suporteri.

La revenirea în prima ligă, această echipă minunată reușește o performanță uriașă. Să ajungi în finala Cupei nu e la îndemâna oricui. E o formă de respect pe care acești jucători îl aduc clubului atât de drag nouă.

Am vorbit cu Neluțu Sabău și Radu Constantea, le-am transmis încredere jucătorilor înainte de meci, iar după meci am discutat cu Neluțu Sabău și amândoi am fost de părere că obiectivul 0 rămâne menținerea în prima ligă, care devine tot mai ușor de atins.

Ne mai trebuie câteva puncte, victorii. Cu atât mai bine vine o performanță la care nu te așteptai, completează sărbătoarea revenirii Universității pe prima scenă a fotbalului românesc.

Clubul a avut o creștere sănătoasă, curată, o echipă fără complicații, cu stabilitate financiară la nivelul la care ne putem permite. Orașul își cinstește culorile alb-negru”.

Ok, să trăiască Nașul Mare, Excelent de Mare și să vadă dacă echipa are. Suflul necesar să fie campioană.

Ținem pumnii U Cluj, chiar cu riscul de a ne trezi cu Emil Boc pe tricouri!

UPDATE: Penibilul de PR de abia acum se arată. Voinicuțul nostru primar ne transmite că încă de pe când era în tribune a ”transmis înainte de meci că se poate atinge acest obiectiv istoric”.

UTA a bătut U Cluj la ea acasă cu 2-0. E chestie de golaveraj că acest 1-0 de pe Cluj Arena în favorea U Cluj a dus la promovarea în finala Cupei. Puțină modestie și frică de Dumnezeu la ce prostii scoți pe gură numai să te faci remarcat, nu ar strica. Mai alesc că meciurile cu Sepsi, nu-s meciuri pe maidan, unde păștea el gâștele – chiar dacă acum paște gâștele din Cluj-Napoca care i se mai uită în gură.

Plus că penalty-ul acordat de Istvan Kovacs din Carei, arbitrul VAR al acestui meci, rezident în Cluj Napoca, a fost de toată jena. Plus golul anulat pe ochi frumoși. Afirm toate acestea, cu fruntea sus, cu scuzele de rigoare pentru adevărații iubitori de fotbal. Dar nu din hoții pe față se face performanță.ULTIMA ORĂ

 • Acum 11 hours Politica
  ARUNCAREA ÎN DERIZORIU A ÎNVĂȚĂMÂNTULUI: Examenele orale de la Bacalaureat se echivalează cu notele din timpul liceului – prevede un proiect de Ordonanță de Urgență publicat de Ministerul Educației, în contextul celor mai mari proteste ale profesorilor în ultimii 18 ani
 • Acum 12 hours Justitie
  ROMÂNIA EȘUATĂ: O femeie al cărei copil de 12 ani a fost ucis la Revoluția din 1989 și-a dat foc în Poiana Brașov în semn de protest față de tergiversarea dosarului Revoluției. Poliția și procuratura au tăcut două săptămâni
 • Acum 14 hours Politica
  SOLDĂŢEL DISCIPLINAT AL PARTIDULUI: Boc îi ceartă pe profesorii greviști și ia partea puterii, care se dovedește zilnic incapabilă: ”Nu putem sacrifica aceste generații”. E, să fi fost altcineva la guvernare, ce discurs fulminant ar fi avut Maestrul!
 • Acum 14 hours PubliNews
  Educație și distracție la Iulius Mall Cluj: workshopuri pentru părinți și copii cu mentori de la școala Solis
 • Acum 15 hours Eveniment
  Ce vor solicita sindicatele din educație la Guvern: ”Îi transmitem și lui Iohannis că noi rezistăm”
 • Acum 15 hours Politica
  Președintele Iohannis ar fi avut o întâlnire ”decisivă” cu Ciucă și Ciolacu: Rotativa se face săptămâna viitoare pentru a evita criza de timp
 • Acum 16 hours Rautacisme
  Pe unde, Maestre, printre gropile de la metrou, OSĂ se facă culoar de transport public din Mănăștur până în Mărăști?
 • Acum 16 hours Rautacisme
  Emil Boc, primarul care le știe pe toate, numai administrație nu prea: De la ”Ioan Sabău nu pleacă nicăieri”, la ”felicitări noului antrenor”
 • Acum 16 hours In vizor
  Poliția Locală folosește semnalele acustice și luminoase în mod ilegal. ”Poliţia Locală încearcă din păcate să copieze Poliţia Română şi nu este de bun augur pentru că se ajunge la confuzii”
 • Acum 17 hours Eveniment
  A 12-a zi de grevă a profesorilor, nu e al 12-lea ceas și pentru Guvern și locatarul de la Cotroceni: Un nou miting de protest al profesorilor, la Guvern și la Cotroceni
 • Acum 18 hours Eveniment
  Grav accident de circulație pe DN1 E60, în Izvoru Crișului, județul Cluj. Un bărbat a rămas încarcerat, minoră consultată de echipajul SMURD
 • Acum 19 hours In vizor
  Pentru cine ar fi dispusă Ligia Deca, ministrul Educației, să facă pârnaie? Conform Legii Dialogului social, nr 367/2022, art 159. alin 2. ”Angajatorul nu poate încadra personal care să îi înlocuiască pe cei aflați în grevă”. Prin urmare, situația școlară la disciplina profesorilor aflați în grevă, NU POATE FI ÎNCHEIATĂ, decât ILEGAL
 • Acum 20 hours Din oras
  DONEAZĂ pentru Centrul Comunitar KHETANE de la Pata Rât! Împreună putem șterge pata de pe obrazul Clujului!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE