Sport

CFR Cluj a oprit cu ASA Târgu Mureş o serie de opt meciuri fără victorie: “După partida cu Steaua nu am rămas cu picioarele pe pământ”

CFR Cluj a obţinut, duminică seara, a opta victorie din acest sezon al Ligii I, însă prima după tot atâtea meciuri consecutive fără succes.

Ultima oară când actuala formaţie a lui Antonio Conceicao a obţinut trei puncte la capătul unei partide din campionat a fost în 1 noiembrie, tocmai cu Steaua, în etapa a 16-a a Ligii I. Euforia instalată după acel meci, care a însemnat prima victorie împotriva Stelei după 10 ani, a durat, însă, prea mult în Gruia, lucru recunoscut ieri inclusiv de către căpitanul Mario Camora, informează CJSport.ro..

Succesul contra roş-albaştrilor, 2-0, a fost urmat de alte opt meciuri consecutive fără succes pentru CFR în Liga I, clujenii bifând cinci egaluri şi trei înfrângeri. Victoria împotriva celor de la ASA a pus capăt acestei serii negative, feroviarii învăţând din nou să se bucure după o partidă câştigată.

“După acel meci cu Steaua echipa nu a stat cu picioarele pe pământ şi asta a fost problema, pentru că puteam să mergem şi în play-off. Acum am obţinut trei puncte importante cu ASA pentru că am avut o atitudine excelentă, agresivitate şi am meritat această victorie, care ne ajută şi la moral. Vom avea un play-out foarte greu, însă vrem să câştigăm şi Cupa României”, a spus Camora, după meciul de duminică.

CFR Cluj va încheia sezonul regulat la Craiova, sâmbătă, de la ora 14:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *