Din oras

CEMACON devine al 15-lea sponsor al echipei de baschet feminin

„Cine uita sa comunice, cine uita sa faca marketing sau sa investeasca in brandul firmei face cea mai mare greseala”, declara acum un an Liviu Stoleru, directorul general al CEMACON SA, producatorul de materiale de constructii care a a renascut din preajma falimentului intr-o companie tot mai vizibila si tot mai solida.

Fidel acestui principiu, Liviu Stoleru a semnat astazi contractul de sponsorizare prin care CEMACON SA devine cel de-al 15-lea sponsor al echipei de baschet feminin al Universitatii Cluj. 

„In numele Universitatii si al fetelor ii multumesc domnului Liviu Stoleru pentru sprijinul acordat prin acest contract de sponsorizare, incheiat pe un an de zile. CEMACON are produse pe care le aleg tot mai multi constructori, iar gestul vine de la un constructor precum Stoleru, care nu s-a sfiit sa-si suflece mainile si sa munceasca atunci cand, acum cativa ani, CEMACON era pe buza prapastiei. Este un manager foarte bun si ma voi stradui sa ii urmez exemplul, pentru a reconstrui din temelii echipa”, a declarat Liviu Alexa, directorul executiv al echipei de baschet feminin a Universitatii Cluj. 

CEMACON se alatura unei liste de nu mai putin de 14 sponsori pe care Liviu Alexa i-a adus alaturi de echipa: Farmec, Electrogrup, Arovit, Pitech+PLUS, omul de afaceri Alex Rus, reteaua de farmacii Ducfarm, IRES, APS, RTZ & Partners, Transferoviar, lantul de restaurante ENGELS, CORATIM, omul de afaceri Sorin Dan si Salad Box.

Foto: zf.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *