Din oras

Cei mai buni studenti ai UTCN primesc burse de 2.400 de euro

19 studenti ai Universitatii Tehnice Cluj-Napoca (UTCN) vor primi burse in valoare de 2.400 de euro, acordate prin Roberto Rocca Education Program finantat de TenarisSilcotub.

Si in acest an grupul studentilor de la Cluj este cel mai numeros, in total fiind vorba de 40 de studenti cu rezultate foarte bune de la Universitatea Tehnica din Cluj, Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi, Universitatea Politehnica Bucuresti si Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti. Fiecare bursier va primi 2.400 de euro impartit in transe lunare pana in septembrie 2014.

Bursierii vor fi premiati joi, la Zalau, ocazie cu care vor vizita si noua linie OCGT premium (o linie de finisare a tevilor OCTG, produse specializate utilizate in industria de petrol si gaze) a TenarisSilcotub – o investitie de 62 de milioane de euro.

Studentii eligibili pentru o asemenea bursa trebuie sa fie in anul II sau III sau in primul an de masterat la specializarile inginerie mecanica, stiinta si ingineria materialelor (metalurgie), inginerie electrica, inginerie chimica, stiinta calculatoarelor, automatizari industriale, tehnologia constructiilor de masini, inginerie economica si ingineria petrolului si gazelor Bursele pot fi reinnoite anual, pana la absolvirea facultatii, cu conditia ca studentul sa intruneasca standardele academice stabilite in momentul acordarii bursei. Candidatii calificati vor fi invitati sa participe la o activitate de selectie realizata de personalul TenarisSilcotub.

Foto: ziuadecj.realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *