Uncategorized

Cei care caută în gunoaie acaparează aparatele de reciclare cu recompense: Toate mizeriile ajung în aparatul de reciclare

Un clujean care și-ar dori să beneficieze și el de pe urma aparatului de reciclare cu recompense din Piața Hermes susține că trebuie să aștepte mult timp la rând până ce persoanele care caută în gunoaie reciclează mai mulți saci de PET-uri. Mai mult decât atât, faptul că acestea sunt murdare afectează senzorii aparatului.

„Sesizare privind aparat reciclare cu recompensa piata Hermes. Problema personala pe care doresc sa o sesizez este ca te duci sa reciclezi si stai la rand si astepti dupa persoane aflate in fata ta care au de reciclat cantitati industriale,cate 3-4 saci,dupa ce au terminat in aprox.10-15 minute se intorc cu alti 3-4 saci.De fapt aceste persoane sunt cei care aduna pentru reciclat din gunoaie,tomberoane.Problema mare este ca ei introduc tot felu de „gunoaie”,de multe ori se forteaza,aparatul de reciclare trebuie resetat incontinu din cauza mizeriilor care se depune pe senzorii aparatului de reciclat.Am ajuns la concluzia ca nu o sa mai reciclez la aceste aparate,mai bine le arunc la gunoi,oricum tot in aceste aparate vor ajunge pan la urma.Asa echonomisesc timp si nu consum energie enervanduma vazund cate gunoaie ajung in acele aparate.Tot aceste persoane sunt care vand bilete in statiile de autobuze”, a semnalat clujeanul.

De altfel, zona a devenit extremă de insalubră, așa cum Ziar de Cluj informa nu cu mult timp în urmă. De asemenea, pentru mulți a devenit o afacere și ajung să vândă biletele de autobuz obținute de la aparatele de reciclat cu recompense.

Citește și:

Piața Hermes din Gheorgheni, mizerie, haos și ploșnițe: „Ți-e groază să mai vii la cumpărături, să nu le duci cu tine acasă”