Din oras

Cea mai performanta jumatate de an din istoria EBS Romania

EBS Romania a inregistrat in primele 7 luni ale anului 2014, cea mai mare cifra de afaceri din istoria companiei, in valoare de 15,7 milioane de euro, in crestere cu 60% fata de perioada similara a anului trecut.

“Rezultatele financiare ale companiei din primele sapte luni ale acestui an, vin pe fondul unei evolutii marcante pentru EBS Romania. In 2014 estimam o crestere de minim 20% in raport cu anul precedent, si avem in vedere o mare probabilitate de a depasi tintele planificate”, declara Daniel Metz – CEO EBS Romania.

Pe piata externa, EBS Romania, o companie NTT DATA, a inregistrat doua  succese rasunatoare prin largirea portofoliului de proiecte, castigand clienti de top in industria automotiva, precum VW AG si BMW AG. Procesul de licitatie si concurs a durat peste 12 luni, timp in care au avut loc o serie de negocieri si discutii cu privire la un parteneriat strategic si un statut de furnizor preferential de servicii, de tip AMS.

Decizia VW, respectiv BMW de a contracta NTT DATA a fost luata in fata unor mari jucatori pe piata IT, cum ar fi IBM, Accenture, T Systems sau multi altii. Ambele proiecte presupun procese de productie, logistica, financiare si asigurarea calitatii, cu un impact major asupra businessului, acoperind tehnologii atat in zona SAP cat si non-SAP.

“In acest context este vizata o crestere si cu aprox. 50 de colegi noi, cu diferite skill-uri si nivele de experienta profesionala. Acestia vor fi implicati in proiecte alaturi de colegi din NTT DATA Germania, constituind astfel echipe mixte, internationale, cu posibilitati de dezvoltare personala dar mai ales profesionala, extrem de atractive”, declara Titus Mic – Head of Delivery NTT Data Projects EBS Romania.

„Si pe piata locala compania EBS Romania isi mentine trendul ascendent. In acest fel, in portofoliul de clienti SAP se regasesc nume noi precum Allstar Prod, Drumuri si Poduri Mures, companii cu importanta in industria materialelor de constructii si a transporturilor. “EBS a preluat de curand aceste proiecte de implementare ERP, ceea ce reprezinta un aport substantial la realizarea targetului de vanzari pentru anul 2014”, afirma Stefania Motoasca, Manager Focus Area SAP, Local Market EBS Romania.

In ceea ce priveste produsul EBS – Clarvision ERP, acesta se aliniaza in tendintele IT si ofera clientilor solutii de Business Intelligence, Customer Relationship Management si Warehouse Management.

De asemenea, la ora actuala solutiile Clarvision sunt disponibile si pe dispozitive mobile.

Companiile care au ales recent Clarvision ERP, BI, CRM si Mobile sunt: Leier Rom, Tirrena Scavi, West Co Impex, Heurtey Petrochem Manufacturing, Delta Invest, Mecanica Ceahlau, Sirca, Asco Tools.

“Suntem multumiti ca in ultima perioada multi dintre clientii existenti au decis sa extinda implementarea Clarvision cu automatisme si interfete cu sisteme de tip EDI”, declara Liana Chis, Head of Focus Area Clarvision ERP EBS Romania.

Integrarea in concernul NTT DATA, un proiect de succes pentru echipa manageriala

Dupa preluarea companiei de catre gigantul nipon NTT DATA, EBS a initiat un intens proiect de integrare in concern. Condus de echipa manageriala EBS, proiectul a avut ca scop facilitarea procesului de tranzitie in noua structura si sustinerea procesului de schimbare, pentru intreaga echipa EBS Romania.

Proiectul reprezinta o dovada a capacitatii managerial extraordinare a echipei EBS, aceasta reusind sa finalizeze proiectul cu succes, concomitent cu obtinerea cresterii cifrei de afaceri.

In a doua jumatate a anului, EBS Romania isi propune imbogatirea si armonizarea elementelor culturii sale organizationale, cu elemente valoaroase ale culturii organizationale NTT DATA.

Compania planifica o serie de evenimente comune, cu scopul de a intensifica comunicarea intre echipele EBS si NTT DATA, prin organizarea de workshop-uri, forumuri, discutii si schimburi de experienta.

Un nou sediu EBS, in zona centrala a Clujului

Din dorinta de a oferi angajatilor conditii cat mai bune de lucru, EBS a decis inchirierea unui spatiu suplimentar in cladirea BCR din Str. G. Baritiu.

„Proiectul de amenajare s-a derulat intr-un timp record de o luna de zile, sediul gazduind acum 150 de angajati“, declara Oana Zdroba, Chief Ethics & Compliance Officer EBS Romania.

In acelasi timp organizatia isi pastreaza o mare parte din echipa si in cladirea BT din str. G. Baritiu, si in sediul de pe str. Pavel Rosca. La nivel de filiale, EBS se regasește in Sibiu, Brașov, București, Timișoara si Iași.

Prezente remarcabile la Cluj, cu ocazia celebrarii celor 14 de activitate EBS Romania

De curand, compania EBS Romania a sarbatorit 14 ani de activitate, o perioada de invatare, aprofundare, inovare si succese in toate zonele de activitate. Ca dovada a increderii fata de EBS si a rolului strategic pe care il are in cadrul concernului, compania a sarbatorit alaturi de personalitati precum Tadashi Uhira, presedinte NTT DATA EMEA si Patrizio Mapelli, CEO NTT DATA EMEA. Infiintata in 1988, NTT DATA, are sediul la Tokyo si isi desfasoara activitatea in peste 35 de tari. Concernul furnizeaza servicii de prima clasa, de la consultanta si dezvoltare de sisteme pana la outsourcing de servicii IT. Aflat pe locul locul 6 in topul mondial al furnizorilor de servicii IT, NTT DATA este un partener inovativ la nivel mondial, beneficiind de o raza de acoperire globala, dar si de competente locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *