Rautacisme

Ce poate fi mai frumos decât să vezi pe față încârdășirea municipalității cu pușcăriașii? Transilvania Smart City, proiectul imobiliar în care e implicată Elena Udrea, sponsor oficial al U Cluj

Transilvania Smart City, proiectul de avioane imobiliare în care este implicată și proaspăta deținută Elena Udrea, a devenit partenerul oficial al echipei FC Universitatea Cluj în noul sezon din ”Superliga” României. Ce fain e la Cluj unde echipa fanion a municipiului, cu brandul aflat în custodia municipalității primește bani dubioși… Și ce reconfortant este să știi că nu degeaba face eforturi administrația Cluj-Napoca să asfalteze drumuri până la proiecte imobiliare de cumetrie, doar că și aceste proiecte imobiliare marchează apoi banul unde are nevoie șeful municipalității ca să-și facă imagine.

O mână spală pe cealaltă și prietenul la nevoie se cunoaște.

Noi nu știm de când nu se mai lucrează în zona Pata Rât la mărețul proiect imobiliar cu vedere către Muntele de Goz, Marea de Levigat și briză de putreziciune, dar așteptăm cu interes stadiul lucrărilor și consemnăm aceste ”mișcări” financiare dinspre firma care și acuma neagă legătura cu Elena Udrea, deși e evidentă, și ce înlesniri va mai crea municipalitatea pentru această firmă.

Pentru cei care nu sunteți edificați cu problema, vă rugăm să citiți: