FOTOGRAFILA

Ce înseamnă pentru Baronul OSĂ de Cluj-Napoca ”Finalizat în teren, recepţionat. Proiect finalizat în teren”? Emil Isac se mai reabilitează o dată

În loc să se ocupe să finalizeze mizeriile acelea de lucrări de pe străzile Universității, Kogălniceanu și adiacentele (și prost executate, și cu materiale de calitatea buzii din fundul curții de la Răchițele, și cu 2, 3 ani întârziere), Baronul OSĂ al Cluj-Napoca se apucă de reabilitat ce a apucat să declare în pupincurpresa locală de chitanțier ca fiind ”Finalizat în teren, recepţionat. Proiect finalizat în teren”.

Strada Emil Isac a fost reabilitată începând cu anul 2020, iar conform declarațiilor Baronului OSĂ, preluate ca atare de pupincurpresa locală de chitanțier, ar fi finalizată: ”Reabilitare zona Piaţa Blaga (Piaţa Lucian Blaga şi străzile: Republicii (primul tronson), Napoca, Petru Maior, Emil Isac): Finalizat în teren, recepţionat. Proiect finalizat în teren.”

Cum s-a ”finalizat” în teren, vă invit să citiți:

Strada Emil Isac din centrul Clujului este crăpată și peticită la 3 luni după modernizare

De fapt, după ce a finalizat toate parcările subterane și supraterane promise în ultimii 20 de ani de baronie, după ce a finalizat cei 2 milimetri de Centură metropolitană șamd, Baronul OSĂ s-a gândit că e timpul să mai desființeze niște parcări din centru. Să mai îngreuneze cumva viața celor care nu au încptro și sunt obligați să-și folosească mașinile de pe urma cărei Baronia Cluj-Napoca încasează taxe și impozite, băi, nesimțiților!

Așa că, la fel cum pocăiții au inventat ”Cartea Cărților”, a inventat și Baronul OSĂ reabilitarea reabilitării. Cu finalizare în conturile amicilor săi de cumetrii economice.

Vorba unui clujean: ”Primăria lovește din nou! La o săptămână de la desființarea celor 95 parcări de pe str. O. Petrovici, acum au ajuns pe str. Emil Isac. S-a schimbat modus operandi, nu mai lasă somații pe parbriz, acum sună angajații de la firma Diferit. Mă întreb dacă ne expropriază și locuințele până la Antol? Universității, Kogălniceanu și câteva străzi adiacente sunt neterminate, la fel și Iuliu Maniu, Bolyai etc. Nu ar trebui să-și concentreze Primăria talentele și resursele să le termine pe acelea, cu nu mai mult de 2-3 ani de întârziere?”

 

Foto: Csorba Béla