Uncategorized

Ce faci daca "te trece" in Cluj? In zona garii, optiunile sunt limitate si mizere

Nu mai e niciun secret, in Cluj-Napoca toaletele publice sunt putine, pitite si, de cele mai multe ori, murdare. Unde mai pui ca toate sunt accesibile dupa orarul unui functionar platit din banii statului, deci ai toate sansele sa ajungi acolo si usa sa fie inchisa… cu lacatul. Ziardecluj.ro va da ponturi utile despre toaletele mai putin publice din oras, locurile unde poti merge in cazul in care urgenta o cere.

In cazul in care ai venit cu trenul la Cluj, ai calatorit cateva ore bune si ai preferat sa nu intri in toaleta vagonului, despre care stim cu totii ca e mediu toxic, nu iti face prea mari sperante in privinta bailor din apropierea garii. La toaleta de aici, intrarea se face pe baza de plata – 1 leu – iar curatenia lasa de dorit. In plus, hartia igienica se da cu portia, de la aceeasi doamna la care se plateste. In functie de necesitati, primesti o bucata mai mica sau mai mare de hartie – doamna decide, probabil, cata meriti. Inauntru e murdar si miroase puternic a clor, dar asta e nimic fata de ce te asteapta daca ratezi aceasta ocazie.

Evitati pasajele subterane

In pasajul care te duce spre mijloacele de transport in comun, langa vesnicul bar din subsol, este si o toaleta. Asta e momentul in care sigur te decizi sa te intorci inapoi si dai un leu la toaleta garii, dai si mai multi daca trebuie, pentru ca in baia din pasaj nu se poate intra sub nicio forma fara costum de protectie! Mirosul pestilential este ingrozitor si se simte de la departare.

Noroc cu scoala. Sau cu crasma

Mai sus, pe strada Horea, poti intra la Facultatea de Litere, unde nimeni nu te intreaba daca esti sau nu student. Daca nu te potrivesti profilului, poti merge la Irish Music Pub, unde poti ajunge la baie fara probleme. Aici gasesti de toate: apa calda, sapun si prosoape de hartie.

In Piata Mihai Viteazu, poti intra, fara probleme, la baia cinematografului Florin Piersic sau in WC-ul din hala agroalimentara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *