Eveniment

Catelusa care a invatat sa mearga singura cu autobuzul

Calatorii din Seattle care merg cu autobuzele pe o anumita ruta s-au obisnuit sa vada o catelusa urcand neinsotita, luand loc si coborand dupa cateva statii, la un parc pentru caini.

Catelusa are stapan si tocmai obiceiurile acestuia, dublate de nerabdarea ei, au invatat-o sa mearga singura, cu autobuzul. Pentru ca este cuminte si isteata, toata lumea o iubeste.

„Sta acolo ca un om! Toti soferii de autobuz o stiu”, „Urca si coboara singura”, spun calatorii.

Catelusa, o corcitura de labrador negru si Mastiff, asteapta cuminte autobuzul, urca si se plimba printre scaune, cautand unul liber.

Cei care nu-i stiu povestea sunt uimiti sa vada ca Eclipse nu coboara oriunde, ci exact la statia aflata langa un parc de caini.

„Acest caine n-a inceput sa mearga singur cu autobuzul din proprie initiativa. Ca multe lucruri grozave din lume, s-a intamplat din greseala”, spune Lindsay Cohen, corespondent CNN.

Totul a inceput cu drumuri dese, impreuna cu stapanul, la un parc de caini. In timp ce asteptau autobuzul, Jeff fuma, iar daca autobuzul venea inainte sa termine tigara, Eclipse era nemultumita ca nu urcau. O data a urcat singura, apoi s-a intamplat tot mai des, pana a devenit obicei.

„Ne despartim, ea urca in autobuz fara mine. O ajung din urma in parc”, spune Jeff Young, stapanul lui Eclipse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *