Sport

Câte bilete s-au vândut la derby-ul de baschet feminin România – Turcia. Organizatorii aşteaptă mai mulţi spectatori decât la meciul cu Bosnia

Echipa naţională de baschet feminin a României va întâlni sâmbătă, de la ora 19, Turcia, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în preliminariile Eurobasket 2017, iar organizatorii aşteaptă depăşirea audienţei de la meciul România-Bosnia-Heţegovina, când aproximativ 5.000 de spectatori au asistat la meci.

Până miercuri după-masă au fost vândute peste 2.300 de bilete pentru jocul de sâmbătă, România-Turcia, la care se adaugă câteva sute de locuri rezervate pentru elevi şi juniori, la peluzele de la inelul 1. Reprezentanţii Sălii Polivalente cred că numărul cumpărătorilor de bilete va creşte vertiginos în ultimele zile, astfel că va fi depăşită audienţa de la meciul cu Bosnia, anunta CJSport.ro.

„La meciul cu Bosnia cele mai multe bilete s-au cumpărat în ultima zi”, a declarat Ionuţ Rusu, administratorul interimar al Sălii Polivalente, care crede că la meciul cu Turcia aproximativ 6.000 de persoane vor fi prezente la meci.

Audienţa de la meciul cu Bosnia a fost cea mai mare din Europa şi a constituit un factor important în atribuirea organizării de către România a unei grupe de la Campionatul European de Baschet Masculin Eurobasket din 2017, la Cluj, potrivit oficialilor Federaţiei.

Biletele pentru România-Turcia au preţ unic, 10 lei şi pot fi achiziţionate de pe site-ul Sălii Polivalente din Cluj, prin intermediul platformei biletmaster.ro.

România – Turcia se anunţă derby-ul grupei H de calificare la Eurobasket 2017, ambele echipe câştigând cele două meciuri pe care le-au disputat până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *