Rautacisme

CÂT TIMP CLUJ ARENA E ÎNCHIS PENTRU UNTOLD, U Cluj a luat-o în freză de la ”Rapidulețu” la Mediaș unde a fost exilată. BOC ȘI TIȘE SPRIJINĂ U CLUJ!

Rapid Bucureşti a învins-o pe Universitatea Cluj la scor de forfait, 3-0 (1-0), duminică seara, în deplasare, la Mediaş, într-un meci din etapa a 2-a a Superligii de fotbal.

Deplasarea la Mediaș este parte a exilării anuale a echipei de fotbal ”fanion” a Clujului de către autoritățile locale (Boc și Tișe – NL) care pun orașul preș la picioarele plodului de sereist de Sebeș-Alba, Buta. Vine discoteca ilegală în aer liber UNTOLD, așa că deja, clujenii încep să fie alungați din Parcul Mare și să li se restricționeze libertatea de mișcare în propriul oraș.

Alungarea la Mediaș a U Cluj, după investiția din buzunarele clujenilor în gazonul făcut parf de către organizatorii UNTOLD, este o mizerie. Mizerie netaxată de către marii iubitori de U, chiar mai presus de propria lor mamă.

Așteptăm cu interes ce va urma, deși tiparul este același de ani de zile: cei din spatele lui Buta își trag banii în cârdășie cu nemernicia autorităților locale, care vor veni cu povești despre ”câți bani intră în vistieria Clujului” (intră un rahat, comparat cu ce intră în buzunarele celor care controlează această fetidă afacere pornită tot din abnii clujenilor, la fel ca cel pe care-l halesc aceste autorități), clujenii rămân cu deranjul și cu prețurile crescute artificial. Patru zile de abrogare a legilor din voința politică a mușchilor primarului, care are impresia că Untold-ul îl face simpatic clujenilor și câștigă la imagine, patru nopți de urlete și artificii sub geamurile spitalelor, ghiobănie, nerușinare și lipsă de respect. Acestea sunt adevăratele câștiguri pentru clujeni. Restul ar fi treaba procurorilor, dar ei nu au primit încă ordin să se miște din somnul pensiei speciale.

Cât despre U Cluj, lumea va uita că este oaspete în propriul oraș.