Rautacisme

Cât mai costă „calitatea vieții” la Cluj-Napoca? Celebra garsonieră de 11 mp, cu canapea galbenă, a apărut din nou pe piață!

Scris de 834

Celebra garsonieră de 11 mp, cu canapea galbenă, a reapărut pe piață, fiind din nou disponibilă spre închiriere pentru numai 190 de euro pe lună. Un mizilic, având în vedere calitatea vieții din Cluj-Napoca și restul prețurilor, cele mai mari din țară, practic, la orice!

În luna februarie, mica locuință a fost închiriată în doar câteva ore, după ce anunțul de închiriere a devenit viral. Atunci proprietarul cerea un preț de 200 de euro, ușor negociabil, așadar acum, la 190 de euro, garsoniera poate fi considerată o superofertă. Mai ales în contextul de criză în care prețul utilităților a explodat. Plătiți 190 de euro pe lună, plus, cel mai probabil, o garanție și un comision către agenție, însă veți avea cheltuieli reduse iarna pentru încălzirea celor 11 mp.

11 mp pentru care, la începutul anului, proprietarul cerea 37 499 euro (3 409 euro/mp), garsoniera fiind atunci și de vânzare. În Gheorgheni, unde este situată locuința, prețul mediu/mp, conform site-ului compariimobiliare.ro, este în prezent de 2 601 euro, însă garsoniera cu canapea galbenă este celebră, așa că își merită toți banii (la Cluj PR-ul fiind foarte important, el fiind practicat de dimineața până seara de Primăria care a și reușit prin politica sa de PR să aducă prețul/mp la vânzare și închiriere până la valori mult peste media pe țară, mai mari chiar și decât în București)!

Sub anunțul postat recent de compania imobiliară care promovează această ofertă excepțională, clujenii au comentat:

„Nici de-un 3some n-ai loc…”

„Dacă nu ești atent când bagi cheia în ușă îi înjunghii pe toți dinăuntru.”

„Dacă ai scăpat pe jos bolul cu cereale trebuie să faci curat peste tot.”

„Dacă interesează pe cineva, pun și eu balconul meu la închiriat, e tot de 11 mp, eu nu îl folosesc. Pret 100€.”

„Bănuiesc că dacă deschizi dulapul intri în altă cameră, nu?”

„Poate găsești Narnia.”

„Dacă intră un hoț în această garsonieră o să creadă că deja a ajuns în celulă!”

„O luăm la 11 m și mai crește după.”

„E același apartament sau e printat la imprimanta 3D după cel original?”

„E bună pe timp de vară, iarna nu poți intra îmbrăcat gros.”

Râdem și glumim, dar atâta timp cât există cerere pe piață, există și ofertă pe măsură. La Cluj-Napoca, „calitatea vieții” costă scump. Acesta este motivul pentru care Brașovul și Timișul au intrat în ultima vreme în vizorul investitorilor imobiliari, cele două județe luptându-se cot la cot în topul celor mai multe tranzacții imobiliare cu Clujul.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Politica
  De la semnarea Proiectului în valoare de 60 de milioane de euro pentru digitalizare în regiunea de Nord-Vest a României a lipsit președintele CJ Cluj
 • Acum 3 hours Politica
  Rafila, reacție la dosarele de șpagă din sistemul medical: ”E inacceptabil ca personalul să primească bunuri materiale în schimbul serviciilor pe care le oferă. Recunoştinţa poate fi exprimată prin flori sau bomboane”
 • Acum 4 hours Din oras
  MAI UȘOR CU ANUNȚUL DE ANGAJARE PE SCĂRI! LEGAL, discriminarea în cuprinsul unui anunţ de angajare, pe criteriul genului şi al aspectului fizic ESTE INTERZISĂ
 • Acum 16 hours Sport
  BUN SABĂU, BUNI JUCĂTORII U CLUJ! FC U Craiova – U Cluj 5-0, în etapa a 24-a din Superliga. Mai bine antrena Șurubaru, și așa ia bani degeaba
 • Acum 20 hours In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 21 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 22 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 23 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 23 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 1 day Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 1 day In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 1 day In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 1 day Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE