Din oras

Cat castiga capii politiei clujene

Oamenii din conducerea Inspectoratului de Poltie Judetean Cluj castiga aproape 2.000 de euro pe luna, au case de vacanta si uita sa treaca toate apartamentele pe care le detin in declaratiile de avere. 

Conform declaratiei sale de avere, Tudor Grindean, seful Inspectoratului de Politie Cluj, are un apartament in Alba Iulia si conduce un autoturism Audi A6, din 2002. Anul trecut, Grindean a facut o refinantare la banca in valoare de aproape 20.000 de euro, iar de la IPJ a castigat 101.500 de lei, adica aproape 8.500 de lei pe luna. 

Valentin Rusu, unul dintre adjunctii sefului inspectoratului, are un apartament in oras, un teren la Baisoara si conduce un Opel Vetura. Sotia sa a incasat, anul trecut, 1.300 de lei dintr-un apartament care nu e mentionat in acte, iar el a luat de la IPJ Cluj 78.000 de lei, adica 6.500 de lei pe luna. 

Ion Trofin, celalalt adjunct al lui Grindean, are terenuri in Moldovenesti si Turda, acolo unde are si o casa de locuit si o casa de vacanta. In declaratia sa de avere sunt trecute doua autoturisme – un Opel Zafira si un Volkswagen Tiguan. Are datorii in valoare de 30.000 de lei, iar de la IPJ Cluj a castigat, anul trecut, 76.000 de lei, adica un salariu lunar de 6.300 de lei. Sotia sa, tot angajata a Inspectoratului, a castigat 35.000 de lei din “activitati profesionale”. Petronela Trofin, ofiter de politie, a incasat anul trecut aproape 3.000 de lei pe luna. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *