In vizor

Casa socrilor primarului Cătălin Cherecheș a fost scoasă la licitație de un executor în octombrie 2023. De unde au avut 50.000 de euro?

Un document din care rezultă faptul că, socrii primarului Cherecheș s-au trezit cu casa scoasă la licitație de un executor judecătoresc în data de 10 octombrie 2023, a fost transmis pe adresa redcației Ziarului de Maramureș.

Documentul este un Proces Verbal de Licitație încheiat cu un executor judecătoresc aflat în circumscripția Curții de Apel Târgu Mureș.

Din document, reiese faptul că părinții Tabitei Cherecheș ar fi avut un contract de ipotecă și unul de credit, la care nu au plătit creditul, dobânzile și comisioanele bancare restante. Pri urmare s-a procedat la vânzarea publică a imobilului teren intravilan în suprafață de 613 mp, pe care se afla și casa de locuit situată în localitatea Reghin, județul Mureș. Licitația a avut ca și preț de pornire 277.000 lei, reprezentând 50% din prețul de evaluarea a imobilului. La licitație au participat doi ofertanți. Unul dintre ei a avut o ofertă de 140.000 de lei și celălat de 100.000 de lei.

Având în vedere problema financiară prin care trec părinții Tabitei Cherecheș, soția primarului, ne întrebăm: de unde au avut cei doi 50.000 de euro pentru a cumpăra o pedeapsă mai blândă edilului băimărean?

Vă reamintim, socrii primarului Cătălin Cherecheș au fost reținuți de DNA pentru dare și complicitate la dare de mită.

Citește și:

A fost reținut și socrul primarului Cătălin Cherecheș pentru dare și complicitate la dare de mită