Rautacisme

Captura macaitoare a IPJ Cluj

Politistii clujeni s-au dat pe brazda, in ajunul sarbatorilor de iarna. Ochiul vigilent al oamenilor legii nu a putut fi fentat in 10 decembrie! Politistii de la Sectia 5 din Dej au destructurat un grup infractional compus din 3 suspecti, “capul” retelei fiind un barbat de 50 de ani. Oamenii legii au descins in localitatea clujeana Nima si au facut o captura-record: 15 pesti de 20 de centimetri. Pentru ca au curmat procesul de imperechere al celor 15 pesti din lacul din Nima, faptuitorilor li s-au intocmit dosare penale.

Politistii sunt ageri pe tot teritoriul judetului Cluj. Oamenii legii de la postul de Politie Comunala Luna au depistat, in flagrant, tot in 10 decembrie, un infractor care a rapit din stufarisul din Aries, o rata salbatica. Politistii au strans latul dovezilor in jurul suspectului de 41 de ani pe care l-au surprins cu mainile pe rata vie si au constatat procesul prin care a fost prinsa necuvantatoarea: o capcana de tip lat. Barbatul a fost invinuit si i s-a deschis dosar penal.

Apreciem supravegherea activa a stufarisurilor si a lacurilor din judet, precum si cutezanta oamenilor legii atunci cand vine vorba de capturile-record comestibile din portbagajele masinilor, in ajun de sarbatori.

Din 10 decembrie, siguranta publica e sigura in Cluj.

Prompta interventie a politistilor din mediul rural si confiscarea celor 15 pesti si a ratei poate sa-i puna pe fuga pe talharii care fura din centrul Clujului si ameninta vanzatoarele cu ranga. De asemenea, destructurarea prompta a grupului infractional de la Nima poate sa-i faca sa se razgandeasca si pe mafiotii de cartier care aleg sa-si regleze conturile in strada cu sabiile sau crosele de golf. Las-o jos, ca macane!

Foto: alex-dima.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *