Politica

Candidează Emil Boc la prezidențiale? Ce spune Dan Tarcea, președintele PNL Cluj-Napoca

Viceprimarul Dan Tarcea a fost ales pentru un nou mandat de președinte al PNL Cluj-Napoca, fiind singurul candidat. Tarcea a declarat că își dorește ca PNL să fie și în 2024 principalul partid care guvernează pe plan local. De asemenea, viceprimarul susține că pentru moment tot Emil Boc este candidatul pentru funcția de primar, deși în spațiul public s-a vehiculat că Boc ar putea să candideze la prezidențiale. 

„Ne dorim ca și în 2024 PNL să fie principalul partid de guvernământ aici pe plan local. Evident cu domnul Boc candidat, dacă domnia sa va mai candida. Nu am niciun motiv să spun că nu va mai candida. Referitor la domnul primar Boc decizia este a dânsului. Eu nu am avut niciun fel de discuție cu dânsul despre alte chestiuni, cum ar fi canditura la prezidențiale. Presa poate să scrie ce dorește, dar este decizia lui și dacă va dori să candideze cu siguranță o să ne comunice și public”, susține Dan Tarcea. 

Emil Boc și-a intensificat încă de anul trecut aparițiile la televiziunile naționale, ceea ce poate reprezenta un semnal că își dorește să obțină mai multă popularitate la nivel național pentru o eventuală candidatură pentru funcția de președinte al României. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *