Editorial

Când protestezi, nu uita, că Dragnea poate e și creația ta

Servilul Gudurău zice că eliberează borfașii din „respect față de cetățean” și că are acest punct trecut în programul cu care PSD a câștigat alegerile.

Și nu-l are?

Îl are.

Doar toți borfașii au fost votați majoritar de către cetățenii care s-au prezentat la vot (unii chiar și din arest; dacă nu pe ei, pe mamele lor).

Și-atunci?

Nu mai votați borfași (dar nici papagali) și nu va mai trebui să protestați pentru probleme de corupție.

Vreau să nu uitați că Dragnea a devenit borfaș (cu patalama, adică în urma unei sentințe) nu ca urmare la cât și-a devalizat Teleormanul natal (cu Teldrum și ce-o mai fi făcut el de-a ajuns în 10-15 ani de salariu de bugetar la viloiul de neam prost pe care-l are), ci ca urmare a faptului că, instigat de către USL să-l termine pe Băsescu și să facă în așa fel încât tentativa de lovitură de stat din vara anului 2012 să fie validată prin referendum, a furat măcar 1,5 milioane de voturi.

Cine i-au fost complici?

Exact PNL (și ce mai râsu-plânsu ar trebui să tragem noi, protestatarii, că victimele și călăii șed de-a valma în acest partid acum) și figuri marcante din actualul #UnițiSalivămRomânia: Nicușor Dan, Mihai Goțiu, Adrian Dohotaru. Acum complicii, creatorul borfașului prin complicitate la faptă, vin și protestează.

Corect era să răspundă în fața legii pentru complicitate, apoi să încerce să deturneze subtil un protest legitim. Un protest făcut, în mare, ca urmare a faptului că lumea e luată de proastă. Că borfașii au impresia că pot să-și rezolve problemele penale fără ca lumea să bage de seamă, la adăpostul unei așa-zise umanități, a grijii față de niște borfași mai mititei care zac în închisoare.

Și îmi aduc aminte cum am făcut eu (și alții ca mine), nevinovat, 1 an și 4 luni de pârnaie – că aia a fost armata obligatorie pe care am executat-o pe vremea lui Nea’ Ceașcă și cum alții își „execută” în zilele noastre diverse boli în condiții inumane prin spitale. Sau cum copiii noștri „execută” grădiniță și școală la stat în diverse locații mai mizere ca orice pârnaie și cum 4 milioane de români, la limita sărăciei, își execută viața de zi cu zi, din cauza faptului că niște borfași, fără nici un fel de dorință de a asigura viitorul României, timp de 27 de ani și-au asigurat numai lor viitorul.

Dar au făcut-o în colaborare cu cei care i-au votat deși știau că fură – numai că, „au furat, maică, dar au dat și la alții”.

Deci, complicitatea s-a plătit cu firmituri de la hoțiile marilor borfași.

Și a fost liniște.

Cum liniște a fost de fiecare dată când sistemul își punea de acord părțile cu privire la cât și de unde fură fiecare. Când furtul se făcea cu schimbul la nivel de politică, fără interferența serviciilor. Acum nici nu știi cine pe cine încurcă la furat.

Așa că, întorcându-ne la complici, aceștia, până să caște gura a legitimitate și nevinovăție, să-și aducă aminte că sunt complici la crearea lui Dragnea.

Toată mizeria de azi, este și mizeria lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *