Uncategorized

Campanie agasanta de strangere de fonduri pentru Little People in Cora Cluj

Scris de 991

Campania de strangere de fonduri pentru Little People Romania derulata de Cora s-a transformat, in ultimii doi ani, intr-o abordare “tete-a-tete”, intre client si cumparator, la casa de marcat.  Clientii magazinului sunt intrebati daca doresc sa faca donatii pentru sprijinirea tinerilor bolnavi de cancer, dar unii dintre clujeni se simt deranjati de aceasta strategie de abordare.

Daca in anii trecuti campania de strangere de fonduri aborda alte strategii, anul acesta clientii hypermarketului sunt intrebati direct la casa daca doresc sa doneze in timp ce platesc cumparaturile.

Unii dintre clienti sunt, astfel, deranjati, cand ajung la casele de marcat obositi si incarcati de bagaje. “Cand m-a vazut cu doua cosuri mari si pline de cumparaturi dupa mine, transpirat, doamna de la casa m-a intrebat daca doresc sa donez bani pentru Little People. Nu este o campanile vizibila, mi-au aratat un afis undeva, in spate. Daca vreau sa las niste bani intr-o cutie de donatie, o fac. Dar sa nu agaseze cumparatorul! Eu donasem chiar in acea zi, v-am aratat dovada! M-a deranjat enorm faptul ca m-a vazut cu o gramada de cumparaturi si insista sa donez!”, ni s-a plans un client.

Pe de alta parte, reprezentantii Cora spun ca modalitatea de strangere de fonduri este una profesionista.

“Nu deranjeaza clientul, atata timp cat intrebarea este pusa profesionist. De obicei, refuza politicos. Eu zic ca lumea a inteles, pentru ca voluntarii Little People au desfasurat diverse jocuri pentru copii in interiorul magazinului. Li se explica si parintilor care este scopul acestei campanii”, a declarat Elena Sraum, asistent manager la Cora Cluj.

Campania “Luna inimilor deschise” se desfasoara inca de la deschiderea magazinului, din 2006. Little People Romania a primit, in ultimii ani, donatii substatiale in urma strangerilor de fonduri. Spre exemplu, anul trecut Cora Cluj a reusit sa adune de la clieni 50.000 de lei. Pe langa donatii, Cora sponsorizeaza ONG-ul cu suma de 12.500 de lei in acest an.

Cei care doresc sa doneze primesc si bon fiscal. Banii sunt, astfel, contabilizati, intra intr-un cont tranzitoriu in perioada campaniei, iar la finalul celor trei luni de desfasurare, sunt directionati catre Little People, care sustine ca banii sunt folositi exclusiv pentru sprijinul copiilor si adolescentilor bolnavi de cancer.ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 hours General
  Bă!!! V-ați tâmpit de tot? Aveți un suspect de crimă pe fugă și nu avertizați populația???
 • Acum 8 hours Eveniment
  Un mesaj al zidarilor de acum 85 de ani a fost descoperit la demolarea unui pod din Sibiu: ”Zidari din Cluj cari au executat tincuiala specială din mozaic”
 • Acum 9 hours In vizor
  România Educată e o poveste: 75% din elevi sunt analfabeți digital, o arată un studiu
 • Acum 11 hours Justitie
  CSM l-a exclus din nou pe Cristi Danileț din magistratură. Reacția judecătorului
 • Acum 11 hours Politica
  Ovidiu Cîmpean, viitorul secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene
 • Acum 11 hours PubliNews
  În urma unei investiții de 500.000 euro, Farmec relansează brandul din portofoliu cu același nume
 • Acum 12 hours Eveniment
  FINAL TRAGIC: Tânăra dată dispărută a fost găsită moartă, împachetată în saci menajeri, lângă Aleșd
 • Acum 12 hours De cartier
  Valea Seacă a devenit Valea Plângerii pentru șoferi. În orice moment există riscul producerii de accidente din cauza gropilor
 • Acum 12 hours General
  Paraşutist de la Baza Câmpia Turzii, mort într-un exercițiu militar! Eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar
 • Acum 13 hours Eveniment
  Un bărbat condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, prins pe stradă în Cluj
 • Acum 13 hours Din oras
  Clujul Verde: în buricul târgului velo-pietonal, vopseaua nu stă nicicum pe pistele de biciclete
 • Acum 14 hours De cartier
  Parcul Armătura: «Obiectivul nostru este să plantăm, nu să tăiem». Dar ca să plantezi, tre’ să tai
 • Acum 14 hours Eveniment
  ANAF Cluj plătește 470.000 lei pentru stabilirea valorii bunurilor sechestrate
Citește și...
Recomandările redacției