PubliNews

Campania „Pentru mediu, pentru sănătate!” continuă cu vizite la Compania de Apa Aries

În luna iunie, Stația de epurare din Câmpia Turzii a fost gazda a peste 60 de elevi. Copiii care au fost în vizită sunt de la școala Profesională din Poiana și școala Andrei Șaguna din Turda și au fost însoțiți de cadre didactice.

 

La Stația de epurare, reprezentanții CAA le-au explicat și arătat copiilor rolul stației în comunitate și importanța utilizării corecte a sistemului de canalizare. Acest sistem are rolul de colectare a apei uzate, de a o trata și mai apoi de a o distribui curată în râul Arieș.

 

“Nu mică le-a fost încântarea în urma acestei vizite și au primit cu interes fiecare informație dată. Și-au exprimat dorința, atât elevii cât și doamnele profesoare, de a mai vizita obiectiveale CAA și cu alte ocazii”, spun reprezentantii Companiei de Apa Aries.


 

Campania „Pentru mediu, pentru sănătate!” continuă! Ea are ca obiectiv responsabilizarea clienților pentru o utilizare corectă a canalizării.

“Pentru ca acest serviciu să fie gestionat în condiții optime și performante, fiecare dintre noi trebuie să știm săîl folosim așa cum se cuvine. Este obligația noastră, ca cetățeni!”, mai spun cei de la CAA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *