Rautacisme

Camelia Chetan, noua sefa a ITM Cluj

Scris de 1,408

Se schimba lumea, se schimba si institutiile statului roman. Avem manageri privati la firme de stat, de ce nu am avea si sefi privati la deconcentrate? O situatie inedita avem la Inspectoratul Teritorial de Munca Cluj, unde in ciuda numelor din organigrama exista un sef informal de institutie, care nu apare pe acte, dar decide tot ce se intampla acolo.

Doamna se numeste Camelia Chetan, are acum o firma privata de formare profesionala, IC Consulting, si trage sfori in ITM pe baza unor proptele pe care le are de pe vremea in care a lucrat la Ministerul Muncii si in calitate de consilier al ministrului Ioan Rus.
Fara sa aiba neaparat acordul lui Rus, Camelia Chetan ii foloseste peste tot numele promitand mariri sau controale pentru cei care ii stau slugi sau pentru cei care au pareri diferite.

Meteahna veche, Camelia e obisnuita sa se foloseasca de foste cunostinte, de care ne aducem si noi aminte, gen “Marius de la Arad” sau de actuale cunostinte, pile din actualul minister.

Il rugam pe domnul Remus Lapusan, dar si pe Horea Uioreanu in calitate de lideri USL sa-i demita de urgenta pe toti cei care conduc ITM Cluj si s-o oficializeze pe Chetan. Ca si asa stie tot ce misca in institutie.

Foto:itmcluj.roULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours In vizor
  Însuși El, Excelența Sa, Emil Boc, în Marea Înțelepciunea Sa s-a gândit că e frumos să se apuce de modernizări și să pună la pământ statuia lui Iuliu Maniu, fix cu câteva zile înainte de comemorarea a 70 de ani de la moartea sa în închisoarea de la Sighet
 • Acum 9 hours PORTRET
  DACĂ ȘI NEA’ CEAȘCĂ TĂIA ACCESUL GRATUIT LA ÎNVĂȚĂMÂNT (care e înscris și acum în Constituție), mai ajungea Dîncu din Runcu Salvei să se joace de-a politicianul? Vicepreședintele PSD susține privatizarea învățământului preuniversitar
 • Acum 10 hours Din oras
  Cu lucrările nerecepționate, dar trecut ca reușită a măreței administrații ”Bociene”, Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, intră în renovare
 • Acum 15 hours Din oras
  Viral pe Tik Tok: O cămilă paște-n Cluj
 • Acum 15 hours Din oras
  URMEAZĂ STAȚIA OSĂ METROUL, PRELUNGIREA LICITAȚIEI cu încă o lună
 • Acum 16 hours In vizor
  NOROI ARENA. Jucătorii Rapidului: ”Un teren jalnic. Aveam noroi până la genunchi”. ”U” Cluj, o remiză jalnică
 • Acum 17 hours FOTOGRAFILA
  ”Strâmtoratul” buget al Clujului își permite aruncarea banilor pe apa Someșului navigabil
 • Acum 1 day Editorial
  Prostoii visează la anticipate. Din 1991 aud cuvântul acesta, dar n-am participat decât la ”anticipăpate”. Care ar fi șansele?
 • Acum 1 day Din oras
  BRAVO, EMIL BOC, PARTIDUL COMUNIST ROMÂN ÎȚI MULȚUMEȘTE: Statuia lui Maniu, dată jos cu excavatorul. Finanţatorul statuii, academicianul Emil Borzo: ”Sunt şocat”
 • Acum 1 day Straineze
  SLUGA MOSKOVEI, Viktor Orban, preia retorica Rusiei: ”Dacă trimiți arme Ucrainei, (…) indiferent ce spui, ești în război”
 • Acum 2 days General
  10 ani cu Ziar de Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ciolacu anunță politica fiscală a PSD: Companiile mari să plătească la fel ca și micile companii un impozit de cel puțin 1% din cifra de afaceri. Impozitul pe dividende e prea mic față de Germania
 • Acum 2 days Din oras
  “Încă o mizerie marca prof. Ștefan Florian” – un neurochirurg din generatia noua il face praf pe “vedeta” Spitalului Transilvania, detinuta de Abu Arif Khaled. Florian, ratatul moral al medicinei clujene
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE