Rautacisme

Camelia Chetan, noua sefa a ITM Cluj

Se schimba lumea, se schimba si institutiile statului roman. Avem manageri privati la firme de stat, de ce nu am avea si sefi privati la deconcentrate? O situatie inedita avem la Inspectoratul Teritorial de Munca Cluj, unde in ciuda numelor din organigrama exista un sef informal de institutie, care nu apare pe acte, dar decide tot ce se intampla acolo.

Doamna se numeste Camelia Chetan, are acum o firma privata de formare profesionala, IC Consulting, si trage sfori in ITM pe baza unor proptele pe care le are de pe vremea in care a lucrat la Ministerul Muncii si in calitate de consilier al ministrului Ioan Rus.
Fara sa aiba neaparat acordul lui Rus, Camelia Chetan ii foloseste peste tot numele promitand mariri sau controale pentru cei care ii stau slugi sau pentru cei care au pareri diferite.

Meteahna veche, Camelia e obisnuita sa se foloseasca de foste cunostinte, de care ne aducem si noi aminte, gen “Marius de la Arad” sau de actuale cunostinte, pile din actualul minister.

Il rugam pe domnul Remus Lapusan, dar si pe Horea Uioreanu in calitate de lideri USL sa-i demita de urgenta pe toti cei care conduc ITM Cluj si s-o oficializeze pe Chetan. Ca si asa stie tot ce misca in institutie.

Foto:itmcluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *