Din oras

Cadou pentru SMURD Cluj, în valoare de 150.000 de euro

Parcul auto al SMURD Cluj se mărește, încet ca în Ardeal, dar sigur. Municipalitatea clujeană a anunțat că anul acesta va achiziționa o ambulanță cu dotări de ultimă generație. Serviciul medical de urgență va beneficia de o ambulanță nouă de terapie intensivă mobilă, tip C.

,,Municipalitatea clujeană continuă politica de susţinere a serviciului medical de urgenţă, prin achiziţionarea unei ambulanţe noi de terapie intensivă mobilă, tip C, cu dotări de ultimă generaţie. Valoarea ambulanţei este estimată la 150.000 euro şi va intra în dotarea S.M.U.R.D. Cluj, pentru a sprijini echipa remarcabilă a serviciului de urgenţă şi a ajuta astfel la salvarea de vieţi”, a scris primarul Emil Boc pe facebook. 

Anul trecut Primăria Cluj-Napoca a dotat serviciul medical de urgență cu o ambulanţă de acest tip, precum şi cu o autospecială de mai mici dimensiuni, care face posibilă intervenţia eficientă a salvatorilor de vieți în cartierele oraşului.

Cheltuiala pentru noua ambulanță va fi suportată din bugetul municipiului pentru anul 2018. Acesta va fi aprobat luni, 12 februarie, în ședința Consiliului Local.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *