In vizor

Cade tencuiala de pe clădirea Prefecturii. O mașină parcată a fost avariată

Pompierii clujeni au intervenit pentru înlăturarea unor bucăți de tencuială care prezentau instabilitate, de pe partea laterală dinspre strada Baba Novac, a clădirii prefecturii.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 10.40, ca urmare a faptului că un autoturism, parcat pe marginea carosabilului, a fost avariat de căderea mai multor bucăți de tencuială.

Pompierii au utilizat autospeciala pentru intervenții și salvări de la înălțimi, astfel încât a fost înlăturată tencuiala, de pe o suprafață de cca 5-6mp, care era desprinsă de pe peretele etajului doi al clădirii.

sursa foto: Facebook/Info Trafic Cluj

Sediul Prefecturii din Cluj, situat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 este plin de fisuri, de graffiti, iar fațada se desprinde bucățică cu bucățică. Clădirea urmează să fie modernizată, în decembrie fiind realizată documentaţia tehnico-economică pentru demararea unui viitor proiect de reabilitare, modernizare şi dotare. 

Poate că dacă Boc le-ar majora și lor impozitul cu 500% s-ar demara mai repede acest proiect de modernizare, astfel încât clădirea să nu mai reprezinte un pericol pentru pietoni și mașini. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *