FOTOGRAFILA

”Ca la Munchen”, caii se plimbă nestingheriți în trafic pe bulevardul Muncii

Marți dimineață, bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, a fost din nou loc de promenadă pentru mai mulți cai. Aceștia și-au făcut plimbarea de dimineață nestingheriți, printre mașini, aproape de linia de tramvai.

Cel care a postat fotografia pe Info Trafic Cluj a surprins și un camion care era aproape să lovească animalele scăpate în stradă.

Nu este pentru prima dată când șoferii din trafic postează fotografii cu animalele plimbându-se pe stradă. În luna aprilie a acestui an, un cal a fost izbit de o mașină pe același bulevard al orașului comparat cu Munchen de către mult prea umflatul în propriul ego, primar.

În urmă cu o lună, Emil Boc declara că îngustează străzile din Cluj-Napoca că acesta este ”trendul” european despre care a citit el în cărți (poate cele de Solitaire):

”Asta este direcția europeană. Eu mi-am asumat măsurile nepopulare. Am citit și cărți. Oamenii politici trebuie să se gândească și la generațiile următoare, nu numai la următoarele alegeri. Dacă le câștigă, oricum e bine. Asta e o măsură nepopulară, dar pe termen lung este un lucru apreciat. Exemplul este partea cu strada de la Diesel. Câte înjurături am primit? Dar ce era acolo, era o stradă ticsită cu mașinile șmecherașilor care mergeau la Diesel să bea cafea toată ziua. Am știut că voi fi înjurat. Și în zonele de acum, pe viitor poți să spui că în Cluj este ca la Munchen sau ca la Bruxelles”.

Așa că, decât să se bea o cafea toată ziua, mai bine ne dăm cu calul, ca la Răchițele (locul de baștină al eternizatului primar).