PubliNews

Bucuria Crăciunului rămâne aceeași! Iulius Mall Cluj ți-a pregătit mii de cadouri în valoare de 50.000 de euro

Scris de 30

2020 a fost un an diferit pentru toată lumea, motiv pentru care vrem ca finalul lui să fie unul de poveste. Bucuria Crăciunului rămâne aceeași, indiferent de circumstanțe și distanțe! Așa că #impartecuceidedeparte, deoarece în acest an cadourile ne apropie mai mult decât oricând. Astfel, dacă te-ai transformat în ajutorul lui Moș Crăciun și ai pornit în căutarea celor mai inspirate daruri pentru cei dragi, poți fi surprins chiar tu cu un cadou. Iulius Mall Cluj ți-a pregătit premii în valoare totală de 50.000 de euro!

Sărbătorile de iarnă înseamnă generozitate și timp petrecut împreună cu cei dragi, dar bucuria de a dărui și surpriza unui cadou sunt și ele două elemente cheie ale Crăciunului. La Iulius Mall Cluj vei avea parte de amândouă, pentru că cele mai harnice ajutoare ale Moșului vor fi premiate. Astfel, în perioada 4 – 23 decembrie 2020, dacă faci două achiziții de minimum 150 de lei fiecare, din două magazine diferite din Iulius Mall Cluj, în aceeași zi, vei fi premiat instant. Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi bonurile la centrul de premiere din zona Zara. Zilnic, primele 180 de persoane înregistrate în sistemul electronic vor primi, în funcție de norocul lor, vouchere de cumpărături cu valori cuprinse între 30 și 200 de lei. Acestea pot fi folosite la magazinele partenere: IPB, Under Armour, Nobila Casa,  Bianconero, LaceWorld, U-Man, Tezyo, Melkior, My Geisha, Hoco, Auchan, Altex, Buzz, Sport Vision, Cărturești, Premium Cell și Magnolia. Valoarea totală a premiilor se ridică la 50.000 de euro!

Cumpărăturile sunt însă și mai plăcute în cadrul de poveste instalat în Iulius Mall Cluj. Anul acesta ne bucurăm împreună de un Crăciun muzical, așa că și bradul este împodobit cu note dansatoare, alături de mii de luminițe strălucitoare și ornamente elegante. Imensul brad are la bază și o orchestră, care completează tabloul muzical, iar Moș Crăciun pregătește surprize pentru cei mici.

Caută cadourile perfecte în Iulius Mall Cluj, iar noi avem grijă ca bucuria Crăciunului să rămână aceeași și anul acesta!ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours PubliNews
  Brand Finance Banking 500, 2023: valoarea brandului Banca Transilvania trece de 500 de milioane USD
 • Acum 5 hours Politica
  Liderul deputaților UDMR, Csoma Botond, privește detașat măcelul PSD – PNL: ”Rocada din mai nu ne privește”. Dar, totuși, poate rămân oamenii lor în posturi… Se poate? Se poate?
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  Zice Boc, că fără luminoasa sa viziune și administrare, Cluj-Napoca era un ghetou. Reforma de ”neghetou” a lui Boc se vede cel mai bine de la Pata Rât și din cartierele de blocuri plantate peste case prin Urbanismul de Cumetrie din ”bocărie”
 • Acum 7 hours Vocea ta
  OCHIOMETRIC, polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au apreciat că bunurile sustrase prin intrarea prin efracție într-un spațiu privat nu e cine știe ce valoare. Așa că nu s-au mai ostenit să ancheteze. Rugăm, onor conducerea IPJ Cluj, să ne explice și nouă de la ce valoare a bunurilor sustrase își mișcă polițiștii cururile de pe scaun să ancheteze un furt?
 • Acum 8 hours Din oras
  SUPERCOM e ca la lăudatul pom: E plin de gunoaie neridicate. Ca la lipsa de concurență cu care ne-a încălțat administrația publică locală. Boc ne zice să le mai dăm o șansă
 • Acum 8 hours In vizor
  În imaginarul lui Emil Boc, “Clujul, ca zonă metropolitană, nu a pierdut populație. E un model de dezvoltare”
 • Acum 10 hours Politica
  The Economist: “România are o democraţie “deficitară”, fiind pe ultimul loc în UE, după Ungaria”
 • Acum 10 hours Politica
  PSD cere demisia ministrului Deca, dacă nu îi redă secretarului de stat Lixandru atribuțiile retrase. Vasile Dîncu: “Cred că Doamna Ministru va avea înțelepciunea să revină asupra acestei decizii, altfel suntem obligați să cerem demisia ministrului”
 • Acum 11 hours Politica
  Poate aflăm cum de a fost “capabil” ministrul Energiei, Ionuţ Popescu, să facă pe genunchi ordonanţa prin care OMV Petrom a reuşit să se sustragă de la plata “taxei de solidaritate” în România
 • Acum 13 hours In vizor
  Șpaga generalizată din sistemul de sănătate, o tradiție din timpul comunismului
 • Acum 14 hours Din oras
  NUMAI ŞASE-S NOROCOASE: Aproape trei milioane de lei pentru “cotizații și contribuții” pentru șase entități care activează ca ONG – uri
 • Acum 1 day Din oras
  Municipalitatea a pus ”în discuție” un PUZ pentru culoarul de mobilitate nord, Pod Oașului-Răsăritului – Pod Ira. Este zona în care Prime Kapital va investi 330 milioane euro, ”după ce s-au luat în considerare planurile autorităților locale de modernizare a drumurilor și infrastructurii orașului”
 • Acum 1 day Vocea ta
  Dr. OSĂ și mr. NOSĂ: Mai puneți mult botul la OSĂ-urile lui Boc?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE