Jos palaria

Boxerul clujean Lucian Bot se implica in ajutorarea lui Septimiu

Impresionat de povestea lui Septimiu, baiatul de 13 ani diagnosticat cu leucemie, boxerul profesionist Lucian Bot se alatura motociclistilor clujeni in campania de strangere de fonduri pentru a ajuta familia.

Bot a scapat cu viata ca prin minune in 4 decembrie dintr-un accident rutier unde prietenul sau, Mihai Culda si-a pierdut viata. Citind despre cazul lui Septimiu sportivul a decis sa se implice in campania motociclistilor, facand lobby in meciul pe care il va avea la Gala Profesionista de Box din 21 februarie de la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

“As dori, daca se poate, prin meciul meu sa fac o reclama, sa amintesc orasului si celorlalti oameni din tara ca ar trebui sa ajutam oameni cum e acest copil pe nume Septimiu, care sufera de leucemie. Am vazut articolul si as dori sa il ajut prin intermediul acestui eveniment. Recent am avut un accident grav de masina si am scapat cu viata ca prin minune, vreau, daca se poate, si acest copil sa aiba aceeasi sansa”, a aratat Lucian Bot.

Pentru gestul sau Ziar de Cluj ii dedica astazi rubrica Jos Palaria boxerului profesionist Lucian Bot!

Reamintim, donatiile pentru Septimiu si familia lui se pot face la:
– Asociatia Christiana, Centrul de servicii sociale „SF. VASILE CEL MARE”; adresa: Aleea Moldoveanu, nr. 3, cart. Manastur, Cluj-Napoca;
sau
-in contul Asociatiei Christiana, cu specificatia: DONATIE PENTRU SEPTIMIU; Banca Comerciala Româna; IBAN: RO68-RNCB-0106-0016-6873-0010.

Foto: biggersbetterboxing.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *