In vizor

Bombardierul de la Dej, săltat împreună cu Gorșan. ALEX MIHAI TODICĂ, arestat pentru furturi de peste 100.000 de euro

Autoritățile din Urgaria au cerut sprijinul polițistilor clujeni pentru identificarea și arestarea unui tânăr de 26 de ani din Dej, complicele interlopului Adrian Groșan, săltat acum două zile. Potrivit informațiilor din cadrul anchetei, Todică Alex Mihai și Adrian Groșan au dat spargeri în mai multe locuințe de pe teritoriul Ungariei, fiind identificați doar după ce s-au întors în România. 

Citește și: Controversatul infractor Adrian Groșan, coinculpat în dosarul comisarului Șipoș, din nou după gratii pentru o tâlhărie în UNGARIA

Todică Alex Mihai a fost arestat ieri și urmează să fie preda pe mâna anchetatorilor din Ungaria, după ce s-a descoperit că este autorul mai multor spargeri din locuințele de pe teritoriul statului vecin. Într-o perioadă relativ scurtă, de doar câteva săptămâni, Todică a sustras bunuri în valoare de peste 100.000 de euro. Mai mult, anchetatorii susțin că victimele acestuia îl surprindeau în fapt, motiv pentru care le lega și le agresa pentru a putea scăpa. Tânărul este acuzat de tâlhărie, infracțiune pedepsită drastic în Ungaria. 

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au depistat în localitatea Juc – Herghelie un bărbat, de 26 de ani, din Dej, pe numele căruia autoritățile ungare au emis un mandat european de arestare, pentru mai multe fapte de tâlhărie prin declinarea de calități oficiale. Față de cel în cauză, magistrații Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj au emis ordonanță de reținere, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul a fost escortat și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventiv”, arată cei de la IPJ Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *