In vizor

BOMBA! Avocatul clujean Mihai Lapusan, absolvent de Sincai, se ofera sa reprezinte GRATUIT toti elevii si parintii afectati de sanctiunile disciplinare! Esti parinte sau elev abuzat? Contacteaza-l!

Toti cei care credeau ca uriasul conflict de la Sincai s-a potolit se inseala. Directiunea tocmai pregateste actele de „condamnare” pentru cei peste 60 de elevi sanctionati cu nota scazuta la purtare sau cu transfer disciplinar. Starea de iritare e maxima, iar profesorii ipocriti dau vina pe presa. Dar eu nu fac decat sa ii apar pe elevi de aceste abuzuri si sa ii sustin cu puterea pe care o are Ziar de Cluj.

Ma bucur ca nu sunt singur. Unul dintre cei mai moderati, dar eficienti avocati din Cluj, Mihai Lapusan, de la Casa de Avocatura Lapusan – Moscovits – Steopan & Asociatii, mi-a trimis o scrisoare care m-a lasat cu gura cascata. O scrisoare care spune, peste cuvinte, ca exista multi suporteri ai nevoii de schimbare din sistemul de invatamant clujean, ca exista clujeni implicati ce vor sa dea incredere acestei generatii tinere, aflate in deriva, si care trebuie sa isi reseteze azimutul si sa priveasca din nou cu dreptate spre orizont.

Mihai Lapusan face un anunt surprinzator, cu atat mai mult cu cat el vine din partea unui absolvent de Sincai: acest avocat tanar si de succes, din noua generatie, se ofera sa ii ajute gratuit cu servicii juridice, consultanta si reprezentare pe toti elevii si parintii „condamnati” fara drept de apel la nota scazuta si la transfer disciplinar in cadrul „procesului’ de saptamana trecuta cand „procurorii” din conducere au decis „audierea” a 184 de parinti si copii din care au dat „sentinte” pentru 61.

Dragi parinti si dragi elevi, sa il contactati cu incredere. Aveti datele lui de contact la sfarsit. 

E si el un tanar deosebit, trecut prin viata si cu simtul realitatii. Avandu-l ca avocat, fara garantez ca, in afara de banii economisiti, veti castiga si un prieten.

Jos Palaria, Mihai! Azi e ziua ta si, in loc sa primesti, tu daruiesti.

 

Salut, Liviu Alexa!

 

Am urmarit cu atentie relatarile tale in legatura cu recentele evenimente  de la Liceul Teoretic “Gheorghe Sincai”, ce au culminat cu sanctionarea disciplinara a  celor 61 de elevi.

Ca fost elev al liceului, si practicant al unei profesii liberale, sunt extrem de preocupat de modalitatea in care sunt afectate drepturile fundamentale ale elevilor implicati in acest conflict, in special din perspectiva dreptului la libera exprimare.

Doresc sa anunt prin intermediul Ziar de Cluj faptul ca, alaturi de colegii mei de la SCPA “Lapusan, Moscovits, Steopan & Asociatii”, avem dorinta si disponibilitatea de a ne implica activ si GRATUIT in solutionarea acestui conflict, intr-o maniera care sa asigure respectarea drepturilor fundamentale ale elevilor si parintilor implicati.

Ne oferim asadar sa acordam consultanta juridica tuturor elevilor si parintilor care au fost afectati de sanctiunile disciplinare aplicate si ii indemnam sa nu accepte resemnati aceste masuri, ci sa urmeze toata caile legale pe care le au la dispozitie pentru a-si apara drepturile.

Cu stima, 

Mihai-Răzvan Lăpușan
avocat partener coordonator

––––––––––––––––––––––

Cluj-Napoca, str. Acad. David Prodan nr. 24
tel.: +40 264 411 874, fax: +40 264 411 876

e-mail: mihai.lapusan@avocati-lms.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *