Rautacisme

Bolojan e doar un amărât care face chestii ne-cool: poduri, drumuri, linii de tramvai, companii aeriene şamd. Nu bate mingea ca Emil Boc

Iar vin ăia din Oradea să se umfle orezul mândriei locale în ei că, cică: “noua linie de tramvai din Oradea, care leagă Calea Aradului de strada Atelierelor, a intrat în probe începând din 12 august.”

No, şi? “Lucrările de construire a noii linie de tramvai sunt realizate în proporţie de 65%.” Deci mai e până să fie gata tot ce s-a promis.

La promisiuni, tot Cluj-Napoca-i “fruncea”!

Şi primarul Emil Boc a promis în campania electorală din 2012 că v-a prelungi linia de tramvai către Floreşti şi către “de Longhi”. Dar a spus că o va face “într-un viitor mandat”, nu a spus şi în care.

De atunci au trecut doar nouă ani – un fleac la scara grabei unui ardelean. Poate peste douăzeci de ani, după ce se va face Metroul, care acum este prioritar că se pot toca banii pe studii de pre, post şi fezabilitate, să aibă şi partidul bani de buzunar – și atunci va fi bine.

Între timp Emil Boc este foarte ocupat cu treburi mult mai importante pentru urbe: bate coasa, bate toba mare, bate mingea, dă cu perna, se împușcă cu vopsea, se dă cu trotineta, plantează şi desplantează copaci în mijlocul drumului, dă cu barosul în ţăruşi, sparge ţurţuri, se plimbă cu autobuzul, amestecă în mămăligă și, mai presus de toate, este FESTIVALIER!

Întâiul Festivalier al Ţării.

Bolojan e doar un amărât care face chestii ne-cool: poduri, drumuri, linii de tramvai, companii aeriene. Nu bate mingea ca Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *