In vizor

Bogdan Buta are datorii de 2 milioane de lei la firma de organizari de evenimente, Dettra Organisation

Managerul Untold Festival, Bogdan Buta a adunat datorii de 2 milioane de lei, in 2014, prin firma sa de PR, Dettra Organisation. El a infiintat in acest an o alta societate, SC Untold SRL, impreuna cu Sorin Gadola, prin care va organiza a doua editie a festivalului de muzica, finantat in acest an de Primaria Cluj-Napoca cu suma de 400.000 de lei.

Se pare ca afacerile lui Bogdan Buta nu au mers atat de bine anul trecut. Daca, in 2013, firma sa de organizari de evenimente, Dettra Organisation, ajunsese la o cifra de afaceri de peste un milion de lei, in 2014, societatea a inregistrat datorii foarte mari. In 2013,  profitul firmei lui Buta a fost de 5.678 de lei.

Anul trecut, insa, lucrurile nu au mers atat de bine. Potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice, Dettra a realizat o cifra de afaceri neta de 770.000 de lei. In acelasi timp, datoriile societatii au fost de aproape 2 milioane de lei, iar pierderile s-au cifrat la 120.000 de lei.

Buta si-a infiintat in acest an o noua firma, SC Untold SRL, alaturi de Sorin Gadola, fiul omului de afaceri Stefan Gadola. Prin aceasta, cei doi vor organiza a doua editie Untold Festival, eveniment care a pornit in acest an cu o sustinere de 400.000 de euro din bani publici.

Daca Sorin Gadola detine 51% din partile scociale ale firmei, Buta este cel care detine marca Untold. In aprilie 2015, Bogdan Buta a inregistrat la OSIM marca “UNTOLD”, cu sigla aferenta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *