FOTOGRAFILA

Boc, trollat la greu de clujeni pe pagina oficială de Facebook. Mai "e fain la Cluj"? „E fain să stai în Cluj, pentru că atunci când mergi undeva în vacanţă, e mai ieftin decât să rămâi acasă!”

Emil Boc se laudă cu vizitele ambasadorilor pe pagina oficială de Facebook, clujenii, sătui de poveşti cu peşti îl trollează cu adevăratele lor probleme în comentarii.

„Întrevedere cu Ambasadorul Mexicului în România” – se laudă Boc.

„Centura Nadaselul – Muncii, astazi la ora 13 30 coada de la început pana la sfarstului strazii Corneliu Coposu!! 50% camioane!!” – îi răspunde un clujean.

„Sper că ați băgat niște tacos” – îl completează altul.

„Strada Bicaz din cartierul borhanci cand se va asfalta?in viata asta?sau cea de apoi?” – se întreabă retoric alt clujean, punctând modul de realizare (la Sfântul Aşteaptă), al tuturor promisiunilor lui Emil Boc.

„Ooooo super!Listen to the Mariachi play at midnight Are you with me, are you with me?…pe mal la Iulius lac!”

Încep să apună zilele de aburit votacul cu promisiuni deşarte – clujenii încep să judece şi cu capul lor. Este interesant şi ce răspuns a primit o familie care doreşte să revină din Italia la Cluj şi care a pus o simplă întrebare: „Cum e la Cluj?” – pe un forum de discuţii. Nu mai e „fain la Cluj”.

„Bună ziua, scriu pe acest grup pentru că, împreună cu familia mea, vrem să ne mutăm după 15 ani de Italia, în Cluj. Şi voiam să întreb, dacă cineva poate să-mi zică, cum este viaţa la Cluj? Adică sistemul sanitar, locurile de muncă, salariile, grădiniţele şi viaţa de zi cu zi? Mulţumesc mult! Precizez că vrem în oraş!”, scria în postarea de pe un grup de Facebook dedicat persoanelor care locuiesc în Cluj-Napoca.

Câteva zeci de persoane i-au răspuns.

Dar cel mai dezarmant răspuns este următorul: „E fain să stai în Cluj, pentru că atunci când mergi undeva în vacanţă, e mai ieftin decât să rămâi acasă!” 

S-au prins şi riveranii că piaţa imobiliară din Cluj-Napoca este cea mai scumpă din România. Că există o sumedenie de localuri şi reastaurante care s-au adaptat la puterea de cumpărare a IT-iştilor, a studenţaşilor de bani gata cărora le cumpăra mica şi ticu apartament, a celor care îşi spală veniturile ilicite din alcool, furt de pădure şi alte celea în „investiţii” imobiliare de cumetrie şi a bizonilor care vin la festivalul de muzică pe stick, Untold şi-n urma cărora rămâne potopul preţurilor. Mai nou şi al infectărilor cu Covid-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *