Din oras

Boc numără parcările noi rezultate din demolarea garajelor ca Pristanda steagurile

Scris de 824

Titanul din Răchițele umblă din ce în ce mai gol și cu picioarele minciunilor azvârlite din fața diverselor microfoane prietenoase tot mai scurte. Deja nici ce minte nu mai știe, iar matematicile după care își calculează ”realizărili” sunt similare lui Pristanda care număra steagurile de la primărie la ”pretură” și înapoi și-i dădea dublu la dublu. Așa se laudă el că a făcut 2.300 locuri de noi locuri parcare din demolarea garajelor. În fapt, sunt numai 147 de noi locuri de parcare. Restul sunt manipulare pentru ”bocalăi”.

”2297 noi locuri de parcare în cartiere rezultate în urma demolării a peste 2000 de garaje în anul 2022.

Primăria a continuat în acest an acțiunile de demolare a garajelor din cartierele clujene. În locul lor au fost amenajate noi locuri de parcare și zone verzi, în cartierele Gheorgheni, Grigorescu, Mărăști, Mănăștur și Zorilor. De asemenea, în locul vechilor garaje au fost amenajate pe anumite amplasamente puncte gospodărești îngropate.

În 2022, un număr de 2150 de garaje au fost demolate. Continuăm acest program, cu scopul de a îmbunătăți calitatea spațiului public din cartiere”, susține Emil Boc pe Facebook.

Pe această temă, Știri de Cluj a adresat o întrebare purtătorului de cuvânt al Primăriei, Iulia Perșa, care a spus că ”toate cele 2.297 locuri de parcare sunt noi, pentru că înainte pe amplasamentele respective erau garaje”. Aceasta a fost întrebată încă o dată dacă cele 2.297 locuri de parcare sunt în plus față de cele 2.150 de garaje demolate și a spus că nu.

Prin urmare, în mod fals, Emil Boc se laudă pe Facebook că a creat 2.297 de “locuri noi de parcare” din demolarea a 2.150 de garaje. În mod fals, postarea de pe pagina primarului induce ideea că încă 2.297 de clujeni, față de cei 2.150, au de acum un loc nou de parcare. În realitate, după demolarea a 2.150 de garaje, în locul lor, au fost create 2.297 de parcări. Cu 147 de parcari în plus. De restul rămâne cum a rămas, că legea locală e simplă: cei care au avut garaje le demolează și pot cere un loc de parcare. Parcările rezultate în urma demolării garajelor s-au umplut pe loc, semn că majoritatea foștilor proprietari de garaje s-au folosit de dreptul pe care îl aveau.

dar, ca să fie clar că Boc umblă cu cioara vopsită, sau deja uită și ce a mințit, chiar el susținea că după demolarea garajelor și reamenajarea parcărilor, creșterea numarului de locuri de parcare a fost, în unele zone, de 22-24%, iar în altele de 10%.

”Sunt anumite zone unde creșterea numărului de locuri parcare, după reamenajare, este peste media de 22-24%, sunt alte zone cu o rată de creștere de 10%”, spunea Emil Boc.

Lăsând la o parte că iar îi șchioapătă regula de trei simplă și că cele 147 de noi locuri de parcare rezultate din demolarea a 2,150 de garaje reprezintă ”decât” 6,8%, dacă era cum afirmă el mincinos pe Facebook, creșterea cu 2.297 de parcări la 2.150, reprezintă o creștere de aproape 208%.

În realitate e ca creșterea economică a guvernului de coaliție din care face parte: a crescut atât de mult, că au sărăcit românii. Nu și amicii politicienilor de afaceri de cumetrie și nici slujbașii de partid și de stat puși la prime de osânză și nici pensionarii lor de lux, reangajați la 44-50 de ani înapoi în pita banului public, cumulat cu pensia nesimțită și primele de osânză.

Minte, Maestre, mai puțin, fă-ți un bine să ieși onorabil din politică!ULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours Politica
  Cancelarul Austriei: Ministrul de Interne vrea un nou calendar de aderare la Schengen pentru România și Bulgaria pentru următoarea primăvară
 • Acum 14 hours Politica
  Ciolacu: În astfel de momente vedem cine sunt prietenii adevărați ai României. Dreapta europeană trebuie să își asume responsabilitatea până la capăt și să-l convingă pe cancelarul austriac până mâine că România merită în Schengen
 • Acum 17 hours In vizor
  EXTRACALIFRAGILISTIC! Cică Boc nu a întrunit majoritatea necesară în Consiliul local controlat de el și astfel nu a cumpărat sediul BCR… Măi, să fie, l-au sfidat ”pinguinii” și ”focile” sale?
 • Acum 17 hours Politica
  Preşedintele Iohannis a semnat decretul care conferă atribuții sporite polițiștilor locali pe drumurile publice. Adică orice ”Pristanda” angajat pe cumetrie în banul public, cu școală ”de Rutieră” cât trenul, are dreptul să ne tragă pe dreapta?
 • Acum 17 hours General
  VAI, SĂRACII BUGETARI, CUM MAI SUNT EI ÎNCURAJAȚI SĂ MUNCEASCĂ: Boboteaza și Sf. Ioan Botezătorul devin sărbători legale în care nu se lucrează. Senatul a adoptat tacit propunerea
 • Acum 18 hours Analiza
  #ȘMENGEN: Tabloul Împăratului  Franz Josef, din crâșma doamnei Mullerova, e în continuare plin de rahat mâncat cu polonicul
 • Acum 20 hours Rautacisme
  CÂȚI DINTRE DUMNEAVOASTRĂ, DRAGI CLUJENI, VĂ PUTEȚI PERMITE 9000 DE LEI SĂ BEȚI O CAFEA CU EMIL BOC? Excepție ăia pentru care certificare ISO anti-mită se oprește la ușa Urbanismului de Cumetrie
 • Acum 20 hours Politica
  IAR S-A FÂSÂIT ”ROMÂNIA EDUCATĂ”. Cu o alocare de numai 2,1% din PIB pentru Educație, studenții amenință ci proteste publice ”față de nepăsarea clasei politice”
 • Acum 22 hours Eveniment
  Investiție de 2,41 de miliarde de lei: CFR a semnat contractul pentru electrificarea lotului 4 al liniei Cluj – Episcopia Bihor. Cu un obiectiv de toată jena: 160 de kilometri pe oră pe 47 de kilometri de cale ferată
 • Acum 22 hours In vizor
  Un director de la Direcția Județeană de Finanțe Cluj acuzat că ia bani în parcul de la Avram Iancu. ”Nu este adevărat acest lucru. Acolo sunt camere”
 • Acum 1 day Eveniment
  ÎNCĂ O PĂDURE DE HÂRȚOAGE (că ”mijloace electronice”, din părți): Din 1 ianuarie 2023, contractele de închiriere vor fi înregistrate, obligatoriu, la ANAF
 • Acum 1 day Din oras
  CLUJ: Primul muzeu etnografic din România împlinește un secol de la deschidere
 • Acum 2 days Sport
  Dacă nu era Ziar de Cluj să scrie despre scandalul alcooliştilor de la U Cluj, totul se muşamaliza. Petrecăreţii au fost “sancţionaţi”. După ce a omis ştirea iniţială, presa de chitanţer uită să ne citeze
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE