FOTOGRAFILA

Boc, MICUL GOSPODAR: Maşina-i zace nemişcată în faţa garajului nedemolat, pe aleea curţii blocului plină de garaje şi gheaţă şi cu un drum de acces pe lângă bloc blocat de maşini parcate sub semnul „interzis”. Regulile nu se aplică şi-n propra-i ogradă

Despre cum primarul Emil Boc s-a apucat să facă „sistematizare” şi demolare în tot oraşul, mai puţin în propria-i ogradă, am mai scris:
Aşa zăcea maşina primarului atunci:
Aşa zace acum:
Prin urmare, gospodăreşte, maşina primarului zace afară în faţa garajului, zapada de pe ea dă semne că nu a fost mişcată de multă vreme, nici garaj nu prea „a gustat”.
O fi fiind garajul plin de murături sau de promisiunile făcute în ultimii 20 de ani, nu ştim. Ceea ce ştim, că se vede în imagini, este faptul că aleea de la garajele inestetice şi insalubre ce tronează în curtea blocului primarului nu a fost curăţată şi că aleea de acces către aceste garaje mai cu moţ decât ale restului clujenilor, strada este blocată pe o bandă, chiar sub indicatorul de oprirea interzisă.
De altfel întreaga stradă Louis Pasteur este ocupată de maşini fix în zona indicatoarelor de oprirea interzisă, traficul fiind obligat să se desfăşoare cu încălcarea liniei continue la coborâre.
Şi că „bonţidenii locali” nu-şi fac datoria.
Dar şi că primarul e un simplu gargaragiu.