Politica

Boc, despre candidatura pentru un nou mandat de primar: „Încă nu m-am hotărât”

Primarul Emil Boc pare cam nehotărât cu privire intențiile sale pentru viitoarele alegeri de anul viitor. În timp ce susține că nu este interesat de europarlamentare, nici nu știe dacă va mai candida pentru un nou mandat de primar. Poate că țintește președinția, deși acest subiect nu a dorit să îl discute. 

Potrivit unor surse liberale, primarul Emil Boc s-ar afla în fruntea listei de candidați pe care PNL o pregătește pentru europarlamentare, cu toate acestea, Boc neagă cu vehemență un asemenea scenariu: „eu primar al Clujului rămân”.

”Să fie foarte clar. Clujul, din partea PNL, are europarlamentar, unul care face cinste României, Daniel Buda. Sunt primar al Clujului și primar al Clujului rămân. Subiectul pentru mine este încheiat. Aici mă dedic. Le mulțumesc în fiecare zi clujenilor. Nu știu cine face aceste sondaje, nu am cerut, nu știu cine m-a pus„, a declarat primarul Boc.

În același timp, dacă a fost întrebat despre o nouă candidatură pentru funcția de primar, Boc a spus că nu a luat o decizie. Deci, cum rămâne cu, „primar al Clujului rămân”?

”Despre acest lucru nu discutăm acum, nu am luat nicio decizie în acest sens”, a declarat Boc vizavi de alegerile locale.

Noi ne gândim că poate nu se mulțumește cu funcția de europarlamentar și își dorește candidatura la prezidențiale. Deși declarativ, nici de aceasta nu ar fi interesat. Eh, domnule Boc, ce vă mai place să ne țineți în suspans.