In vizor

Boc continuă războiul cu Sile Pușcaș: „Dacă îl vedeți prin Cluj să-i spuneți: ar fi cazul să te gândești și la interesul general, nu doar la interesul buzunarului”

Scris de 550

Primarul Emil Boc este în continuare foarte supărat pe afaceristul Sile Pușcaș, cel care a anunțat că își retrage donația făcută către municipalitate, teren necesar pentru lucrările de lărgire de pe Calea Mănăștur. Decizia afaceristului vine ca răspuns la acțiunea lui Boc care și-a propus să construiască un parc tocmai pe terenul deținut de Sile Pușcaș în Zorilor. Tot acest război se poartă în instanță, doar că Boc se folosește și de intervențiile sale la radio, doar, doar îl face pe Pușcaș să aibă mustrări de conștiință. 

În ultima sa intervenție la un post de radio local, Boc a anunțat două noi strategii: le recomandă clujenilor să îi bată obrazul lui Sile Pușcaș dacă îl văd prin oraș, iar dacă nici asta nu va funcționa, primarul a anunțat că va solicita o întâlnire cu afaceristul clujean pentru a ajunge la o înțelegere. 

„Unii domni mă țin în instanță de trei ani de zile ca să fac un parc în Zorilor. Și mă atacă pe toate părțile. Sau vreau să fac o lărgire la Fabrica de Bere de ani de zile. Lucrurile nu rămân așa. Se amână doar până când rezolvăm chestiunile de instanță. Dar se face. Toate aceste lucrări se fac. Ce face omul acela? Doar amână pe nervii clujenilor implementarea proiectelor. Dacă îl vedeți prin Cluj să-i spuneți: Ar fi cazul să te gândești și la interesul general, nu doar la interesul buzunarului. O să-l caut. O să fac și asta. Nu l-am căutat până acuma pentru că am crezut că e o chestiune de respect față de oraș Dacă tu ți-ai dezvoltat o afacere pe seama orașului, punânudu-ți orașul posibilitatea să devii milionar, și tu ar trebui să lași orașului drumul liber, să trăiască și cei 350.000 de clujeni un pic mai bine”, a declarat Boc. 

În tot acest timp în care este prezentat de Boc drept un dușman al orașului, Sile Pușcaș continuă să intenteze procese municipalității, încercând să își găsească dreptatea în instanță. 

Citește și: Boc îl acuză pe Sile Pușcaș că se răzbună pe clujeni: „Cu ce faimă o să rămână în oraș? Că și-a bătut joc de 300.000 de clujeni”

 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 6 hours Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 20 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 22 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 24 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 1 day Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 1 day In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 1 day Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE