In vizor

Boc continuă războiul cu Sile Pușcaș: „Dacă îl vedeți prin Cluj să-i spuneți: ar fi cazul să te gândești și la interesul general, nu doar la interesul buzunarului”

Primarul Emil Boc este în continuare foarte supărat pe afaceristul Sile Pușcaș, cel care a anunțat că își retrage donația făcută către municipalitate, teren necesar pentru lucrările de lărgire de pe Calea Mănăștur. Decizia afaceristului vine ca răspuns la acțiunea lui Boc care și-a propus să construiască un parc tocmai pe terenul deținut de Sile Pușcaș în Zorilor. Tot acest război se poartă în instanță, doar că Boc se folosește și de intervențiile sale la radio, doar, doar îl face pe Pușcaș să aibă mustrări de conștiință. 

În ultima sa intervenție la un post de radio local, Boc a anunțat două noi strategii: le recomandă clujenilor să îi bată obrazul lui Sile Pușcaș dacă îl văd prin oraș, iar dacă nici asta nu va funcționa, primarul a anunțat că va solicita o întâlnire cu afaceristul clujean pentru a ajunge la o înțelegere. 

„Unii domni mă țin în instanță de trei ani de zile ca să fac un parc în Zorilor. Și mă atacă pe toate părțile. Sau vreau să fac o lărgire la Fabrica de Bere de ani de zile. Lucrurile nu rămân așa. Se amână doar până când rezolvăm chestiunile de instanță. Dar se face. Toate aceste lucrări se fac. Ce face omul acela? Doar amână pe nervii clujenilor implementarea proiectelor. Dacă îl vedeți prin Cluj să-i spuneți: Ar fi cazul să te gândești și la interesul general, nu doar la interesul buzunarului. O să-l caut. O să fac și asta. Nu l-am căutat până acuma pentru că am crezut că e o chestiune de respect față de oraș Dacă tu ți-ai dezvoltat o afacere pe seama orașului, punânudu-ți orașul posibilitatea să devii milionar, și tu ar trebui să lași orașului drumul liber, să trăiască și cei 350.000 de clujeni un pic mai bine”, a declarat Boc. 

În tot acest timp în care este prezentat de Boc drept un dușman al orașului, Sile Pușcaș continuă să intenteze procese municipalității, încercând să își găsească dreptatea în instanță. 

Citește și: Boc îl acuză pe Sile Pușcaș că se răzbună pe clujeni: „Cu ce faimă o să rămână în oraș? Că și-a bătut joc de 300.000 de clujeni”

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *