In vizor

Boc continuă războiul cu Sile Pușcaș: „Dacă îl vedeți prin Cluj să-i spuneți: ar fi cazul să te gândești și la interesul general, nu doar la interesul buzunarului”

Scris de 550

Primarul Emil Boc este în continuare foarte supărat pe afaceristul Sile Pușcaș, cel care a anunțat că își retrage donația făcută către municipalitate, teren necesar pentru lucrările de lărgire de pe Calea Mănăștur. Decizia afaceristului vine ca răspuns la acțiunea lui Boc care și-a propus să construiască un parc tocmai pe terenul deținut de Sile Pușcaș în Zorilor. Tot acest război se poartă în instanță, doar că Boc se folosește și de intervențiile sale la radio, doar, doar îl face pe Pușcaș să aibă mustrări de conștiință. 

În ultima sa intervenție la un post de radio local, Boc a anunțat două noi strategii: le recomandă clujenilor să îi bată obrazul lui Sile Pușcaș dacă îl văd prin oraș, iar dacă nici asta nu va funcționa, primarul a anunțat că va solicita o întâlnire cu afaceristul clujean pentru a ajunge la o înțelegere. 

„Unii domni mă țin în instanță de trei ani de zile ca să fac un parc în Zorilor. Și mă atacă pe toate părțile. Sau vreau să fac o lărgire la Fabrica de Bere de ani de zile. Lucrurile nu rămân așa. Se amână doar până când rezolvăm chestiunile de instanță. Dar se face. Toate aceste lucrări se fac. Ce face omul acela? Doar amână pe nervii clujenilor implementarea proiectelor. Dacă îl vedeți prin Cluj să-i spuneți: Ar fi cazul să te gândești și la interesul general, nu doar la interesul buzunarului. O să-l caut. O să fac și asta. Nu l-am căutat până acuma pentru că am crezut că e o chestiune de respect față de oraș Dacă tu ți-ai dezvoltat o afacere pe seama orașului, punânudu-ți orașul posibilitatea să devii milionar, și tu ar trebui să lași orașului drumul liber, să trăiască și cei 350.000 de clujeni un pic mai bine”, a declarat Boc. 

În tot acest timp în care este prezentat de Boc drept un dușman al orașului, Sile Pușcaș continuă să intenteze procese municipalității, încercând să își găsească dreptatea în instanță. 

Citește și: Boc îl acuză pe Sile Pușcaș că se răzbună pe clujeni: „Cu ce faimă o să rămână în oraș? Că și-a bătut joc de 300.000 de clujeni”

 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours FOTOGRAFILA
  ”Numele meu e Pupu mic și v-am dat un Pupu mare, alături de Maestrul meu de Promisiuni electorale”
 • Acum 3 hours Justitie
  POZIȚIA CRINULUI. Întrebat dacă DNA se va sesiza în afacerea mașinilor BMW cumpărate de Poliție de la prietenul lui Klaus Iohannis, șeful DNA ne anunță că: ”Este posibil orice”
 • Acum 5 hours Jos palaria
  În Cluj-Napoca au fost montate 5 defibrilatoare în spații publice
 • Acum 6 hours Din oras
  OSĂ fie bine: Nu este gata ”lucrătura” de pe Kogălniceanu, dar s-a pornit șantierul de pe Universității. Studenții se vor parașuta la cursuri. Clujenii vin în Centru cu metroul
 • Acum 6 hours Politica
  Ministrul Muncii, Marius Budăi: ”Trebuie și vor fi majorate pensiile de la 1 ianuarie”
 • Acum 7 hours Editorial
  Un infractor nu recunoaște infracțiunea când se știe apărat de o gașcă de inși de același fel cu el
 • Acum 8 hours PubliNews
  ROMÂNIA: PE PODIUM LA CAMPIONATUL EUROPEAN
 • Acum 9 hours Sanatate
  Cluj: Vaccinare gratuită împotriva gripei. Cine sunt beneficiarii
 • Acum 10 hours Eveniment
  În zonele cu mai multe accidente se va plăti un RCA mai scump. Județul Cluj este pe locul trei la accidente în prima jumătate a anului 2022
 • Acum 11 hours Eveniment
  Un cerb a fost lovit cu mașina în Bonțida. Șoferul a ajuns la spital, animalul a murit
 • Acum 22 hours Eveniment
  Polițiștii au tras focuri de armă într-o localitate din Cluj, după ce un tânăr i-a tras un pumn în față unuia dintre ei
 • Acum 24 hours FOTOGRAFILA
  FELICITĂRI BOC pentru o asemenea lucrare de ”dorel” cu diplomă! Pe unde se mai duc riveranii la serviciu, la cumpărături, la școală, pe unde vine Ambulanța?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE