In vizor

Boc, avertisment pentru ministrul Drulă: „Sperăm că acest Guvern nu va întoarce spatele Clujului”

Toate speranțele clujenilor și ale admistrației locale pentru rezolvarea problemelor de trafic stau în realizarea centurii metropolitane. Numărul de mașini din Cluj crește de la an la an, iar infrastructura municipiului nu mai face față de mult timp.

Primarul Emil Boc a declarat că întreaga responsabilitate pentru realizarea acestui proiect aparține Ministerului Transportului condus de Cătălin Drulă de la USR Plus. Totodată Boc spune că „are încrede” că Ministerul Transporturilor se va ocupa de acest proiect, însă a sunat mai degrabă ca un avertisment. 

„Ministerul Transporturilor ne-a asigurat că această centură va fi pe programul operațional sectorial transporturi. Noi ne facem datoria. În octombrie vom avea avizul de mediu, ultima piesă la dosar, după care Ministerul Transporturilor au obligația să ducă proiectul la nivelul următor. Sperăm ca acest Guvern nu va întoarce spatele Clujului, mă refer la Ministerul Transporturilor pentru că ei sunt cei care au obligația de a dezvolta aceste proiecte majore pentru comunitățile locale. Am încredere că Ministerul Transporturilor nu își va întoarce fața de problemele cu care se confruntă comunitățile mari din România”, a declarat Boc.

PNL-iștii par tot mai nemulțumiți de alianța cu USR Plus, lucru demonstrat și de declarațiile recente ale premierului Cîțu și are președintelui PNL, Ludovic Orban. Boc nu face prin aceste declarații decât să se alăture trendului setat de liderii partidului. De altfel la nivel local nici nu există o alianță cu cei de la USR Plus, iar Boc nu a fost deloc mulțumit de modul în care au fost împărțite ministerele, mai ales fa faptul că Ministerul Transporturilor a a ajuns la USR Plus. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *